Follow Me
TOP
Image Alt

Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024

Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024

SOLD OUT
(0 Reviews)
Revelion in pasi de dans - Experimenteaza Tango si Samba traditional!
Revelionul în Argentina

Este o noapte a tradițiilor, o perioadă de bucurie și reînnoire, cu atmosfera magica, in ritmurile unice ale muzicii Tango, pentru a intampina Anul Nou.

Unul dintre obiectivele „must-do” din Buenos Aires este sa urmaresti un spectacol de Tango, o productie asemanatoare cu un spectacol pe Broadway, din  New York.  Este o noapte foarte distractiva, in care vei savura una dintre cele mai emblematice experiente ale culturi argentiniene.

Show-ul de Tango este realizat de catre profesionisti si legende locale, cu un nivel foarte inalt de performanta.

ARGENTINA TANGO SHOW REVELION
Cascadele Iguazu

Sunt o adevarata minune a naturii si probabil una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din lume, situată la frontiera dintre Argentina si Brazilia. Cascadele se intind pe o distanta de 2700 de metri si pot fi admirate atat din Brazilia, cat si din Argentina. Cascadele Iguazu sunt una dintre cele 7 Minuni naturale ale lumii si fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

brazilia argentina
Rio de Janeiro

unul dintre cele mai faimoase orase din Brazilia, un mix de plaje intinse, jungla, munti si o metropola ca niciuna in lume.

Toata lumea a auzit despre statuia lui Isus de pe Corcovado,  si despre muntele Sugarloaf, insa drumul nostru in explorarea orasului Rio de Janeiro ne va duce si in multe alte locuri fascinante.

Descopera cultura de Samba, printr-o vizita la una din scolile traditionale de Samba, unde vei fi initiat in pasii de dans, cat si in pregatirile pentru Parada de la Carnavalul din Rio.

Itinerar:Buenos Aires – Noaptea de Revelion in Buenos Aires – Cascada Iguazu (Partea Argentiniana) – Cascada Iguazu (Partea Braziliana) – Rio de Janeiro – Corcovado – Santa Teresa – Rio de Janeiro Muntele Sugarloaf – Sao Paolo
Perioada: 28 Decembrie 2023 – 9 Ianuarie 2024 (13 zile /11 nopti)

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale, si repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO, incursiuni in viata localnicilor.

 

GRAD DE DIFICULTATE: USOR – MODERAT

 • Include trasee de 4-6 ore maxim de drumetii, pe poteci bine amenajate; numeroase plimbari cu barca; drumuri mai lungi cu autocarul; tururi de oras de jumatate de zi;
 • Posibilitate pentru a practica sporturi de aventura

Itinerar pe zile:

În data de 28 Decembrie ne întâlnim la aeroportul Otopeni pentru zborul spre Sao Paolo de la ora 10:10, cu o escală în Istanbul.

Ajungem în Sao Paolo în jurul orei 22, de unde ne vom continua calatoria cu zborul spre Buenos Aires.

brazilia argentina

Ajungem în Buenos Aires în jurul orei 4 dimineața, iar după formalitățile vamale vom fi transferați la cazarea noatră.

 

OPTIONAL – Croazieră pe Delta del Tigre

Astazi vom explora una dintre cele mai mari delte din lume, în acest tur de jumătate de zi, pe Delta del Tigre. Ne vom plimba cu o barcă tradițională prin numeroasele canale și râuri care șerpuiesc prin zonele umede, bogate în fauna salbatica si vom admira privelistea de-a lungul raului.

Excursia a fost concepută pentru a acoperi cinci dintre râurile principale ale primei secțiuni de insule din Delta Paranei. La întoarcerea din plimbarea cu barca, veți trece pe lângă Puerto de Frutos, unde se vand produse locale: fructe proaspete, gemuri de casă și obiecte de artizanat din bambus, specialitatea locului.
Suburbiea Tigre este un loc fermecător, cu un număr mare de case de weekend și de vacanță, cluburi de canotaj și de navigație, dar si atracții precum Paseo Victoria și Muzeul de Artă Tigre. Delta Parana este un bazin aluvionar care există de 100.000 de ani, format de sedimentele depuse de râu de-a lungul secolelor.

Ne vom întoarce înapoi în oraș cu autocarul.

 

 • Cazare: Hotelul Kenton Palace 4* (sau similar)
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

După micul dejun, vom începe turul de o jumătate de zi a orașului Buenos Aires.
În acest tur trecem prin unele dintre cele mai tradiționale cartiere rezidențiale din partea de nord a orașului. În Retiro vizităm maiestuoasa Plaza San Martín și în Recoleta, Avenida Alvear, unde regasim cele mai renumite magazine de moda, din lume. Apoi vizităm Bazilica Maicii Domnului din Pilar, o biserică colonială indragita de către localnici și faimosul Cimitir Recoleta (intrarea nu este inclusă), unde, printre alte personalități, se odihnește faimoasa Evita Perón.

În cele din urmă, ne îndreptăm spre Palermo, unul dintre cele mai complexe cartiere din oraș. În primul rând, vizităm Palermo Chico, asemănător prin spiritul său aristocratic cu Recoleta, apoi trecem prin Palermo Hollywood, cu numeroaselor studiouri de televiziune și companii de producție. Tot aici regasim și un număr nesfârșit de restaurante și cafenele fermecătoare, frecventate de personalități locale. În cele din urmă, vizităm Palermo Soho, un New York Argentinian, asemănător cu omonimul sau prin atmosfera sa chic și abundența de magazine haute couture, galerii de artă și restaurante rafinate.

Vom putea lua masa de prânz la unul dintre restaurantele locale, după care vom avea restul zilei liber pentru explorarea acestui oraș minunat, pe cont propriu.

 

OPȚIONAL – Cină și Tango Show
Localul „Café de los Angelitos” a fost pentru mulți ani un colț abandonat al orașului. Dar usile sale au fost redeschise în 1993, cu o propunere noua, care îmbină cea mai rafinată bucătărie internațională, spectacole tipice de orchestră și tango, susținute de artiști de nivel înalt. Atmosfera localului ne va face sa retrăim splendoarea de alta data si să apreciem farmecul unic al acestui simbol din maiestuosului Buenos Aires.

 

 • Cazare: Hotelul Kenton Palace 4* (sau similar)
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina
brazilia argentina

După micul dejun, vom intra si mai mult in atmosfera locală, printr-un tur incitant în care vom descoperi rădăcinile îndrăgitului Tango!
Vom explora locurile în care tangoul și-a lăsat amprenta și unde ne put bucura de muzică și dans.

Turul începe cu tradiționala Plaza de Mayo, Casa Rosada, Cabildo și Catedrala Mitropolitană. Pe Avenida de Mayo putem admira clădiri magnifice precum Palacio Barolo, The Real Estate, clădirea La Prensa și faimoasa Café Tortoni.

Pentru a descoperi cum au trăit primii locuitori din Buenos Aires, vizităm San Telmo. O plimbare pe străzile pietruite ne va duce la Plaza Dorrego, Biserica San Pedro Telmo, Casa Ezeiza și uimitoarea Casa Mínima, cea mai mică clădire din oraș.

În cartierul pitoresc La Boca trecem prin fața celebrului La Bombonera – stadionul echipei Boca Juniors și ne plimbăm pe minunata Calle
Caminito, una dintre simbolurile orașului Buenos Aires. Ultima destinație va fi cartierul modern Puerto Madero, o zonă portuară care a devenit un simbol rezidențial exclusiv și gastronomic al orașului.

 

OPTIONAL – Cină de Revelion cu show de tango

Seara de Revelion o vom incepe in atmosfera unui spectacol de tango, care se va transforma intr-o mare petrecere cu muzică buna  și tot ceea ce este nevoie pentru o noapte de neuitat!

La miezul noptii vom admira artificiile colorate, lansate in tot orasul, care vestesc inceputul unui nou an!

 

 • Cazare: Hotelul Kenton Palace 4* (sau similar)
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 - 9 Ian. 2024

Astazi vom avea o zi libera pentru relaxare, după noaptea de revelion!

Poți explora orașul pe cont propriu, cumpărături de suveniruri sau degustarea bucătăriei locale.

 • Cazare: Hotelul Kenton Palace 4* (sau similar)
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

Mic dejun la hotel si zi liberă pentru relaxare și explorarea orașului! Sau poti alege sa participi alaturi de noi intr-o noua experienta locala!

 

OPTIONAL – Pampa Ranch Tour (durată: aprox. 8 ore)

Repere: Santa Susana Ranch – Asado tradițional argentinian – Gauchos Entertainment – Spectacol folcloric
Aventurați-vă în pampasul argentinian și experimentați viața „gaucho” (cowboy) într-o „estancia” (fermă) tradițională în acest tur de o zi din Buenos Aires, cu prânzul inclus.

Transfer privat cu ghid – Băuturi incluse

Pampa Humeda este una dintre cele mai fertile regiuni naturale din lume și este renumită pentru producția sa de cereale. La doar câțiva kilometri distanță de orașul Buenos Aires, într-un mediu natural cu peisaje frumoase, vom fi rasfatati cu asado-ul lor tipic national (gratar Argentinian), empanadas și cu excelentele vinuri argentiniene. Mirosul sălbatic al peisajului rural ne va invita să ne deconectam de rutină și să descoperim o atmosfera tradiționala fermecătoare, cu o vechime de o sută de ani. Cântece și dansuri populare, activități ecvestre și spectacole imbatabile de abilități tradiționale gaucho, cuadreras (curse de cai), entrevero de tropillas (jocuri cu cai). Să experimentam stilul de viață tradițional al fermelor argentiniene, prin gaucho – cel mai important simbol al acestor meleaguri.

Bucurați-vă de o experiență Gaucho autentică într-o estancia tradițională!

Seara ne vom întoarce la cazarea noastră cu autocarul.

 

 • Cazare: Hotelul Kenton Palace 4* (sau similar)
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

După micul dejun, ne vom îndrepta spre aeroport pentru zborul spre Iguazu de la ora 09:35.
Ajungem în Iguazu în jurul orei 11, după care pornim spre partea argentiniană a Cascadei Iguazu.

Partea argentiniană a Cascadei Iguazú, o zona cu o suprafață de 67.000 de hectare, a fost declarata Patrimoniu natural al umanității de către UNESCO, în 1984. Cascadele sunt alcătuite din 275 de caderi de apa, cu o înălțime medie de 70 m. Este posibilă observarea unei mari varietăți de orhidee, begonii, păsări, fluturi, precum și de specii indigene, pe care le găzduiește acest parc. Ne îndreptăm spre „Gara Centrală”, de unde luăm un tren care ne duce la „Gara Cataratas” și „Gara Garganta del Diablo”. O altă modalitate de acces la circuitele cascadelor este prin intermediul potecii pietonale „Sendero Verde”, lungă de 600 de metri, care se termină la stația Cataratas. Cascadele pot fi vizitate prin doua circuite.

Circuitul Superior: Un traseu de 1.750 de metri pe pasarele pietonale, ridicate deasupra terenului, pentru a nu împiedica/îndepărta fauna din zona. Se poate vedea varful cascadelor Dos Hermanas, Bosetti, Bernabe Mendez, M ´Bigua etc. Grad de dificultate scăzut si fără scări.

Circuitul inferior: Plimbare de 1.600 de metri pe pasarela suspendata, având o panorama din zona de varsare a cascadelor Dos Hermanas, Alvar Nuñez, San Martin, Bosetti, cascada Peñón de la Bella Vista (de unde avem o vedere panoramică asupra Garganta del Diablo și a Canionului inferior al râului Iguazu). O experiență unică de a fi și de a te simți parte integrantă a mediului natural, trăind și simțind de aproape magnitudinea cascadelor.

După vizita cascadei, vom trece granița în Brazilia, unde ne vom caza.

 

 • Cazare: Hotelul Wyndham Golden 4*  sau similar
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

După micul dejun, vom continua turul Cascadei Iguazu pe partea braziliană.

Astăzi vom experimenta o priveliște panoramică de neuitat asupra minunii naturale, din Iguazu. Cascadele braziliene au fost declarate Patrimoniu Natural Mondial de UNESCO și sunt situate în partea de vest a statului Paraná, din Brazilia. Acest parc brazilian cu 185.000 de hectare se învecinează cu Parcul Național Argentinian și sunt despărțite de râul Iguazu. Ambele parcuri fac din această regiune una dintre cele mai mari zone naturale protejate din America de Sud.
Turul începe de la centrul de vizitare, iar lungimea podurilor etajate este de 1.200 de metri. Astfel vom putea obține o priveliște uluitoare asupra celor 275 de cascade.

OPTIONAL – Macuco Safari

Această activitate incredibilă numită Macuco Safari este împărțită în trei etape: junglă, traseu și barcă. Totul începe cu o călătorie de 2 km prin jungla Parcului Național Iguaçu, unde vei fi transportat cu vehicule ecologice alimentate cu energie electrică, care pe lângă faptul că sunt silentioase, garantează si o vedere panoramică a mediului inconjurator.
Apoi, impreuna cu ghizii locali vom face o plimbare de 600 de metri prin pădure, unde acestia ne vor da mai multe informații și curiozități, despre fauna și flora locală. În această etapă a turului, contactul cu natura este mai mare și vizitatorii norocoși pot vedea animalele care locuiesc in habitatul lor natural, în parc!
Ultima parte a traseului duce la o zona pentru popas, unde vom gasi un magazin de suveniruri, dar si toalete și depozit pentru bagaje (lucrurile pot ramane în siguranță, în timp ce parcurgem ultima parte a traseului).
În a treia etapă vom avea parte de mai multă aventură: tramvaiul electric ne va duce la debarcaderul de pe râul Iguaçu, de unde vom pleca cu bărcile Macuco Safari, pentru o plimbare pe sub cascade!

Seara ne întoarcem la cazarea noastră din Iguazu.

 • Cazare: Hotelul Wyndham Golden 4*  sau similar
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

După micul dejun și check-out, vom lua zborul spre Rio de Janeiro de la ora 09:55.

Ajunși în Rio, ne vom caza la hotelul nostru si dupa-amiaza vom intra in atmosfera orasului Rio de Janeiro, cu o lectie de samba – o adevarata experiență de Carnaval!
Vom vizita o școală de samba (acestea de obicei sunt formate din grupuri de 4.000 până la 5.000 de persoane), care exerseaza pentru parada Carnavalului de la Rio, in „barracão” (cladiri mari). Vom avea ocazia sa privim în „culise” si vom învăța despre Samba și despre toată munca depusă de membrii unei astfel de școli, pe parcursul întregului an.

De asemenea vom putea invata pasii de baza din Samba, impreuna cu unul din instructorii de la scoala de dans.

 • Cazare: Hotelul Windsor Leme 4* sau similar
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

Dupa micul dejun, incepem ziua cu o incursiune pe Muntele Corcovado. Ascensiunea va incepe printr-o plimbare cu un trenulet special prin padurea tropicala Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas, dupa care vom urca 220 trepte catre simbolul incontestabil al orasului Rio de Janeiro, renumita statuie a Mantuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selectionat ca facand parte din cele “7 minuni ale lumii moderne”. Statuia este cea mai mare statuie realizata in stil Art Deco si in acelasi timp a 5-a ca dimensiune din intreaga lume, cu 30 m inaltime. De pe platforma situata la o altitudine de 710 metri deasupra nivelului marii, vom admira privelistile spectaculoase pe care le ofera Rio de Janeiro, orasul Niteroi care se afla vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Muntele Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului.

Continuam cu  vizita cartierului Santa Teresa, amplasat pe dealuri, cu o atmosfera rurala. Stradutele abrupte, intortocheate, sunt strajuite de conace vechi, elegante, multe dintre acestea gazduind boutique-hoteluri, baruri elegante faimoase pentru cocktailuri sau restaurante romantice cu vedere la golf. Pe langa studiourile artistice, in „Santa Teresa” se afla si Museul „Chacara do Céu”, care expune arta europeana si braziliana, iar in parcul ambiental Ruins se gaseste o galerie de arta construita in jurul ruinelor unui conac

Dupa amiaza este libera pentru explorarea pe cont propriu a imprejurimilor si plimbare pe Copacabana.

 • Cazare: Hotelul Windsor Leme 4* sau similar
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

După micul dejun, vom face o excursie de jumătate de zi pe Muntele Sugarloaf.

Traseul se parcurge in doua etape cu telecabina. Prima ne va duce pe dealul Urca, ce are o înălțime de 215 metri, cu o priveliște frumoasă asupra Golfului Guanabara și a insulelor sale, a podului Rio-Niterói și a dealului Corcovado.

In a doua etapă, luam o a doua telecabină, care ne va urca până în vârful muntelui Sugarloaf. Varful are o înălțime de 395 de metri și o vedere splendidă a plajei Copacabana, cetatii Santa Cruz și câteva plaje din Niterói.

Optional cine doreste poate survola cu elicopteriul peste orasul Rio de Janeiro, plajele Copacabana si Ipanema, si pana la Statuia lui Isus, de pe Corcovado.

Dupa amiaza este libera pentru explorarea pe cont propriu a imprejurimilor si plimbare pe Copacabana.

 • Cazare: Hotelul Windsor Leme 4* sau similar
 • Mese: mic dejun
brazilia argentina

Dis de dimineata dupa micul dejun, vom face check-out, si ne vom indrepta spre aeroportul din Rio, pentru zborul spre Sao Paulo.

Ajunsi in Sao Paulo, vom începe un city tur al marelui oraș.

În acest tur vom vizita locurile tradiționale din São Paulo. Vom începe cu cea mai veche stație de tramvai a orașului, ESTAÇÃO DA LUZ (Stația Luz) inaugurată în 1867, cu frumusețea sa arhitecturală tradițională, aceasta fiind unul dintre cele mai vizitate locuri ale orasului. Continuăm spre Terasa Italia, una dintre fermecătoarele clădiri din centrul vechi si Teatrul Municipal, unde vom face o oprire. Apoi vom merge pe jos pentru a cunoaște obiective renumite din centrul vechi: Viaductul Chá, Clădirea Banespa, Patio do Colegio și Catedrala Sé cu vitraliile sale splendide, și faimosul punct zero din São Paulo. In interiorul Catedralei Se vom putea face si poze.

Apoi vom merge în cartierul Liberdade, locul unde regasim multi imigranți japonezi și decorațiuni tipice. Continuam cu  centrul financiar din Sao Paulo, Bulevardul Paulista – cel mai important punct al orașului, plin de clădiri moderne, inclusiv MASP (Muzeul de Artă din Sao Paulo).

Cum am putea define Sao Paulo? Frumos, bogat, intelectual, democratic, optimist, sportiv, cultural, sentimental, romantic, modern, serios, extrovertit, profesionist. Nu există un singur adjectiv care ar putea descrie cu exactitate aceasta metropola de renume mondial.

Alcatuit dintr-o multitudine de naționalități, culturi, credințe, filozofii și idealuri, această mare metropolă de pionierat este cu adevărat cosmopolită, atât prin vocație, cât și prin alegere. Este italiană, germană, evreiască, portugheză, japoneză, chineză, franceză, africană, arabă, spaniolă, latină, braziliană. Toate aceste aspecte sunt prezente în arhitectura clădirilor, străzilor, gusturile rafinate ale deliciilor culinare, în cultura și traditiile unui popor care nu se oprește niciodata si continua sa scrie zi de zi, povestea orașului.

Pranzul se poate servi la Restaurantul Lelis Trattoria.

Seara pornim catre aeroportul din Sao Paulo, de unde vom lua zborul spre casa de la ora 23:55, cu o escală în Istanbul.

Vom ajunge pe aeroportul Otopeni în jurul orei 20, unde ne vom lua rămas bun.

Sperăm că ați avut o vacanță de neuitat alături de noi! 😊

Informatii Pret:

SOLD OUT !!!
 • Pretul este exprimat in euro /persoana / loc in camera dubla /sejur, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures.
 • Oras de plecare: Bucuresti
 • Supliment camera single: 700 EURO

PRETUL INCLUDE:

 • Zboruri: Bucuresti-Sao Paulo / Sao Paolo-Buenos Aires / Buenos Aires-Iguazu / Iguazu-Rio de Janeiro / Rio de Janeiro-Sao Paolo / Sao Paulo-Bucuresti
 • Taxe de aeroport si de bagaj (de mana si de cala) pentru toate zborurile;
 • 11 nopti cazare cu mic dejun, conform itinerarului:
  • Buenos Aires 6 nopti – hotel Kenton Palace 4*
  • Foz de Iguazu 2 nopti – hotel Wyndham Golden 4*
  • Rio de Janeiro 3 nopti – hotel Windsor Leme 4*
 • Toate transferurile si tururile conform itinerarului;
 • Insotitor din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza.

Orar informativ de zbor – plecare din Bucuresti (se afiseaza orele locale)

TK1044   28DEC Otopeni – Istanbul  1010 1235
TK 193   28DEC Istanbul – Sao Paulo 1430 2215
AR1247L  29DEC  Sao Paulo – Buenos Aires  0110 0405
AR1738B  03JAN Buenos Aires – Iguazu 0935 1125
AD 2978/AD 4028 05JAN Iguazu – Rio de Janeiro cu o escala 09:55 13:55
AD 4085 08JAN Rio de Janeiro – Sao Paulo 11:10 12:15
TK 194   08JAN  Sao Paulo – Istanbul   2355 1820
TK1045  09JAN Istanbul – Otopeni  1945 2000

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:
Condiții de plată: Avans 1000 EURO/persoana, a doua transa de 1000 EURO/persoana pana la data de 15 Octombrie 2023, restul de plata pana la data de 15 Noiembrie 2023.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu penalizare 100% din pretul achitat.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 

Conditii de anulare / PENALIZARI: 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

PRETUL NU INCLUDE:

 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, ghizi): aprox 5 EURO/persoana/zi.
 • Mesele de pranz si cina – in afara celor mentionate ca incluse – se vor organiza individual dupa preferinta gastronomica a fiecaruia;
 • Formalitati de obtinere a vizei la sosire (daca e cazul).
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)
 • Activitati nementionate in itinerar

Activități Opționale – pret estimativ, poate sa difere in functie de nr. de participanti:

 • Croaziera pe Delta del Tigre – pret 59 Euro/ pers
 • Cina si Show de Tango la Café de los Angelitos – pret 140 Euro/ pers
 • Zi la ferma Pampas (cu pranz inclus): Santa Susana sau similar – pret 190 Euro/ pers
 • Macuco Safari – tur cu barca pe sub Cascada Iguazu partea braziliană – pret 99 Euro/ pers

Optiuni Cina de Revelion cu show de tango
Gala Dinner with Tango Show – LA VENTANA TANGO – pret 230 Euro/ pers
Gala Dinner with Tango Show – GALA TANGO – pret 315 Euro/ pers

Programul pe scurt:
– preluare din hotel la ora 19:30.
– Cina festiva la ora 20:00.
– spectacol de Tango si Folk Show la ora 22:00.
– Vom marca trecerea in anul 2024 cu un pahar de sampanie la ora 12:00
– dans si distractie pana la ora 01:00.- 01:30.

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Aprilie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Aprilie 2023; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
CONDIŢII DE CĂLĂTORIE IN ARGENTINA: În Republica Argentina, nu aveţi nevoie de viză pentru scurtă şedere pentru o perioadă de maxim 90 de zile în scop turistic. Au fost eliminate toate restricțiile impuse în contextul COVID-19. CONDIŢII DE CĂLĂTORIE IN BRAZILIA: Cetăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia nu au nevoie de viză de intrare. Perioada legală de şedere este de 90 de zile. Restrictii Covid-19:  Persoanele care nu sunt complet vaccinate și cele nevaccinate, trebuie să prezinte companiei aeriene, înainte de îmbarcare, un test negativ antigen sau RT-PCR, efectuat cu 24  de ore înainte de momentul îmbarcării. Minorii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19 și nu trebuie să se testeze. Pentru detalii actualizate, va rugam accesati site-ul MAE: https://www.mae.ro/travel-conditions/3676 Informații cu privire la dovada vaccinării:
 • trebuie tipărite sau prezentate electronic (nu vor fi acceptate dovezile care sunt exclusiv în format QR-Code); trebuie să conțină numele călătorului, denumirea comercială sau numele producătorului vaccinului, numărul (numerele) lotului(lor) dozei(lor) aplicate și data(le) de aplicare a dozei(lor);
 • sunt valabile vaccinurile aprobate de Anvisa, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau de autoritatea țării în care călătorul a fost imunizat;
 • aplicarea dozei unice sau a ultimei doze din schema de vaccinare trebuie să fi avut loc cu cel puțin 14 zile înainte de data plecării.
 • documentele eliberate în străinătate trebuie să fie prezentate în limba portugheză, spaniolă sau engleză
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.