Follow Me
TOP
Holiday Tour Circuit Vietnam & Cambodgia -Pattaya - Thailanda

Misterele Indochinei: Vietnam-Cambodgia-Laos-Thailanda 24 Noiembrie-11 Decembrie 2023 – Terminat

Misterele Indochinei: Vietnam-Cambodgia-Laos-Thailanda 24 Noiembrie-11 Decembrie 2023 – Terminat

FULL BOOKED
(0 Reviews)
Descopera Misterele Indochinei

Vietnamul este un tinut intins, cu jungle, plaje superbe la Marea Chinei de Sud, frumuseti naturale incredibile si o istorie complexa, marcata de numeroasele razboaie. Veti avea ocazia sa le descoperiti pe toate: de la monumentele istorice din Hanoi si farmecul inegalabil al Hoi An-ului, cu cladirile sale imperiale si animat de vanzatorii de street food, pana la peisajele dramatice din golful Ha Long, de la misterele ascunse in tunelurile Cu Chi din Ho Chi Minh, pana la agricultura traditionala practicata in delta Mekong-ului, toate va vor crea imaginea completa a uneia dintre cele mai pline de caracter destinatii ale Asiei.
Cambodgia, pe de alta parte, este invaluita intr-o aura de mister. Este locul unde dainuieste inca civilizatia straveche a Khmer-ilor, ale carei taine le veti afla chiar din gura unui carturar, la umbra smochinilor de la templul Ta Prohm.
Vei putea continua cu exoticul şi misteriosul Laos, care se remarcă prin peisajele naturale spectaculoase, aproape neatinse de mâna omului, cu vârfuri muntoase calcaroase înconjurate de păduri tropicale și terase de orez, si peisajele neasemuite ale râului Mekong.

Perioada: 24 Noiembrie – 11 Decembrie 2023
 • 18 zile / 15 nopti

Itinerar: Hanoi – Halong Bay – Hue – Hoi An – Danang – Ho Chi Minh – Mekong Delta – Siem Reap – Angkor Wat – Angkor Thom – Laos – Pattaya

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale, si repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO, incursiuni in viata localnicilor.

 

GRAD DE DIFICULTATE: USOR

 • Include trasee de drumetii de durata mai lunga, pe poteci bine amenajate;
 • numeroase plimbari cu barca;
 • trasee mai lungi cu autocarul

Itinerar pe zile

De la aeroportul Otopeni vom lua zborul spre Hanoi, cu o escala in Doha.

Holiday Tour Circuit Vietnam & Cambodgia -Pattaya - Thailanda

Ajungem în aeroportul din Hanoi de dimineață, la ora 07:20, unde ne vom întâlni cu ghidul nostru local și vom fi transferați spre centrul orașului.

Începem turul cu Templul Literaturii, un complex imens dedicat lui Confucius. Construit în sec. 11, a fost prima universitate din Vietnam și, în prezent, este locul în care majoritatea studențiilor vin să ardă tămâie înaintea unui examen important. este un loc minunat pentru fotografii, cu o atmosferă solemnă, nuanțată de fumul de tămâie și de iazuri de lotus pline de pești și broaște țestoase.

Continuăm turul cu grădina Palatului Prezidențial, unde vom putea vedea pagoda cu un singur stâlp și casa pe piloni unde a locuit Ho Chi Minh.

Ne vom îndrepta în jurul orei 14 spre cazarea noastră, Hotelul Silk Path Luxury 4* cu mic dejun inclus sau similar, după care ne vom îndrepta spre Cartierul Vechi al orașului.

Inima plină de viață a orașului Hanoi, care a fost centrul comercial atunci când Regele Ly Thai To și-a construit aici palatul în sec. 11. Meșterii talentați au început să migreze și bresle de artizani s-au format pe faimoasele „36 de străzi” ale Cartierului Vechi. Pe atunci, fiecare stradă purta numele articolului produs și vândut acolo, iar în ziua de azi multe dintre ele și-au păstrat denumirea veche. Aici se găsesc locații pentru cumpărături, monumente culturale și situri istorice, toate adunate într-un singur loc!

Dimineața călătorim spre Halong și ajungem în jurul prânzului. Acolo ne vom îmbarca pe o navă de croazieră în Golful Lan Ha, parte a Golfului Halong. Acest golf de renume mondial oferă unul dintre cele mai frumoase peisaje din Vietnam, cu insulele sale uriașe de stâncă în apă, acoperite cu vegetație luxuriantă. Golful Halong are aproximativ 1.900 de insule și insulițe cu stânci, în mare parte nelocuite și nevizitate. Aceasta priveliste dezvăluie un peisaj marin spectaculos, care a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. La bord ni se va servi masa de prânz, care constă în mâncăruri cu fructe de mare excelente și proaspete din golf. După-amiaza vom ajunge într-o zonă mai liniștită a golfului, unde ne vom putea relaxa la soare, face plajă și ne vom putea bucura de vremea plăcută până la apusul soarelui. Vom avea parte de un aperitiv gustos sau de o demonstrație culinară înainte de cină, după care ne vom retrage în cabine private și comfortabile.

Mese incluse: mic dejun, prânz, cină
Cazare: Noapte pe barca de croazieră La Regina Cruises
Distanță: 160 de kilometri – 2,5 ore

Dimineața devreme, vom avea parte de cea mai bună priveliște a minunatului răsărit de soare peste apele golfului Halong, una dintre cele mai speciale experiențe din Vietnam. După un mic dejun ușor, vom continua croaziera prin golf pentru a vizita Sung Sot, o minunată peșteră și sit arheologic. Vom lua masa de prânz la bord, după care ajungem în port, după care vom fi trasferați către aeroportul din Hanoi pentru zborul spre Hue.

La sosire, vom fi preluați de un ghid local și vom fi transferați la cazarea noastră.

Mese incluse: Mic dejun
Cazare: Hotelul Romance 4* sau similar, mic dejun inclus.

Astăzi vom avea parte de un tur ghidat al capitalei imperiului Nguyen din sec. 19. Vom vizita Pagoda Thien Mu, casa celei mai vechi mânăstiri a orașului, a cărei turn (cu o înălțime de 21m) a devenit un simbol a cetății și a orașului Hue. În incinta cetății se regăsește Palatul Imperial Violet, o replică exactă a Orașului Interzis din Beijing, cu meterezele sale impresionante, foste șanțuri și palate imperiale, a căror majoritate sunt acum ruine.

În regiunea sătească se găsesc mormintele regale ale regilor Nguyen și mausoleul elaborat a Împăratului Tu Duc.

După turul orașului vom porni spre Hoi An, unde ne vom caza la Hotelul Thanh Binh Riverside 4* cu mic dejun inclus sau similar.

În această dimineață, vom porni spre un sat local de pescari pentru a afla despre viața de zi-cu-zi a pescarilor vietnamezi, a familiilor lor și comunitatea locală. Apoi, luând o barcă, vom face o croazieră pe râul Cua Dai alături de un pescar local, unde vom încerca să pescuim cu plasa rotundă și plasa turnată.
Ne vom întoarce înapoi în oraș pentru masa de prânz, ce va consta în preparate din bucătăria locală.
După-amiaza, ne vom plimba pe străzile antice din Hoi An, mărginite de case ale comercianților chinezi și case de lemn reîncarnate în restaurante, cafenele și puncte de interes pentru artiști, meșteri și croitori locali. Arhitectura unică a orașului Hoi An este bine conservată în ceea ce este probabil cel mai prietenos oraș din Vietnam. Un simbol al orașului Hoi An și o mărturie a istoriei sale fascinante, faimosul podul japonez a fost construit la începutul secolului al XVII-lea, deși data exactă nu este cunoscută. Podul, cunoscut și sub numele de Podul Pagodei (Chua Cau), a fost construit de meșteri japonezi care făceau parte dintr-o comunitate mai mare de comercianți străini activi în Hoi An.

Mese incluse: Mic dejun, Pranz
Cazare: Hotelul Thanh Binh Riverside 4* cu mic dejun inclus sau similar, în limita locurilor disponibile

După micul dejun și check-out, vom fi transferați spre aeroport pentru zborul către Ho Chi Minh.
La sosire ne va întâmpina ghidul nostru local pentru transferul la hotel.

Saigon, sau Ho Chi Minh, este cel mai mare oraș din Vietnam. Este capitala economică, plină de viață, și modelul cultural al țării, dar păstrează tradițiile atemporale ale unei culturi străvechi.
Pornim într-o vizită pentru a ocoli fosta capitală a Indochinei Franceze. Vom vedea multe repere istorice, inclusiv oficiul poștal a Vechiului Saigon, Catedrala Notre Dame, Biserica Catolică Tan Dinh (în exterior), Opera și Palatul Unificării (în exterior). Continuăm turul cu vizita Muzeul Războiului. După aceea ne vom putea plimba de-alungul străzii Dong Khoi și a pieței Ben Thanh.
Ne vom caza la Hotelul Happy Life Grand Hotel&Sky Bar 4* cu mic dejun inclus sau similar, în limita locurilor disponibile.

Dimineața, vom pleca din Ho Chi Minh City pentru a explora Ben Tre în delta Mekong. La sosirea în orașul Ben Tre, ne așteaptă o excursie cu barca cu motor de-a lungul râului Ben Tre, cu mai multe opriri pe drum, cum ar fi vizitarea unui cuptor de cărămidă unde vom putea vedea cum se fac cărămizile, vom urmări procesarea fructelor de cocos și vom vizita câteva familii din Cai Son și canalele Thanh Nhon care fac saltele de dormit. Vom savura fructe proaspete și ceai verde în timp ce ne relaxăm într-o casă locală. Vom continua apoi călătoria cu bicicleta, trecând pe lângă câmpuri de orez și grădini de legume. Ne vom opri pentru prânz la un mic restaurant unde vom putea degusta specialități locale, în special peștele „urechi de elefant”. După-amiaza, vom călători înapoi spre Ho Chi Minh cu mașina.

Mese incluse: Mic dejun, Pranz
Cazare: Hotelul Happy Life Grand Hotel&Sky Bar 4* cu mic dejun inclus sau similar, în limita locurilor disponibile
Distanță: 90 de kilometri – 2 ore (dus)

Vom pleca dimineata devreme spre Tunelurile Cu Chi, situate la aproximativ 2 ore de Ho Chi Minh City. Săpată inițial de mână de Viet Minh (Forța de rezistență) în timpul războiului franco-indochina, această rețea de tuneluri subterane a fost extinsă în timpul războiului din Vietnam. La apogeu, avea 200 de kilometri lungime, 3 până la 4 metri adâncime și era foarte bine echipată cu săli de ședințe, posturi medicale și sanitare. Astăzi, este unul dintre cele mai importante situri istorice ale războiului din Vietnam. Vom începe vizita prin vizionarea unui documentar despre tuneluri și războiul din anii 60-70, iar apoi vom putea trece prin diversele canale subterane înguste pentru a descoperi numeroasele încăperi: birouri, bucătării, încăperi cu etaje, depozite de arme și chiar și spitale. La sfârșitul turului, vom avea șansa de a gusta o specialitate culinară din Cu Chi, khoai my luoc (manioc fiert), un preparat vietnamez consumat zilnic în timpul războiului. După vizită, ne vom întoarce în orașul Ho Chi Minh pentru zborul spre Siem Reap.

La sosire, ghidul nostru local ne va prelua și ne va însoți la hotel.

Mese incluse: Mic dejun
Cazare: Hotelul Royal Crown 4* cu mic dejun inclus sau similar, în limita locurilor disponibile

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

Astăzi vom explora Templul Angkor Wat, cel mai faimos și cel mai bine conservat dintre toate templele din complexul Angkor. Este o structură masivă cu trei niveluri, încoronată de cinci turnuri asemănătoare lotusului, care se ridică la 65m. Continuăm către Templul Ta Prohm, care, spre deosebire de majoritatea altor temple din Angkor, a fost lăsat exact cum a fost redescoperit: un labirint fotogenic și atmosferic de copaci care cresc din ruine.
Mergem apoi la templul Banteay Srei, situat la aproximativ 1 oră de mers cu mașina de oraș. Ușor de recunoscut ca fiind făcută din gresie roz, „Cetatea Femeilor” este renumită, fiind cel mai frumos templu din complexul Angkor. Ne vom bucura de basoreliefurile sale complicate înainte de a continua călătoria mai spre nord, spre Kbal Spean. Acesta este unul dintre cele mai vechi situri hinduse din Cambodgia și foarte diferit de celelalte monumente khmer.

Ne întoarcem apoi la hotel, după-amiaza târziu.

Mese incluse: Mic dejun
Cazare: Hotelul Royal Crown 4* cu mic dejun inclus sau similar, în limita locurilor disponibile

După micul dejun, vizităm orașul antic Angkor Thom, ultima capitală a Marelui Imperiu Khmer, sub domnia lui Jayavarman VII. Templul Bayon, Baphuon, incinta regală, Terasele Elefanților și Regele Leproș sunt elementele principale ale acestei capodopere din secolul al XII-lea. O pauză de prânz va fi aranjată într-un restaurant local pentru a degusta gastronomia locală.

După tur, ne vom întoarce în oraș pentru zborul spre Bangkok, unde ne vom caza la Hotelul Royal Benja 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Cei care au optat pentru excursiile opționale din Laos vor lua zborul spre Luang Prabang.

Luang Prabang, un oraș liniștit cu acoperișurile sale strălucitoare asemănătoare unui templu, arhitectura colonială colorată și fundalul uluitor de munte a fost declarat de UNESCO drept „cel mai bine conservat oraș tradițional din Asia de Sud-Est”. Vom fi întâmpinați de ghidul nostru local la aeroport pentru transferul la cazarea noastră, Hotelul Le Bel Air Resort Luang Prabang 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

OPȚIONAL – Turul principalelor temple din Laos
Dimineața devreme vom putea urmări ritualul zilnic al călugărilor îmbrăcați cu șofran și procesiunea lor pe străzile din Luang Prabang, adunând pomană de la locuitori. Vom lua apoi un mic dejun ușor înainte de a începe explorarea orașul.
Prima oprire va fi Wat Xieng Thong, cel mai frumos templu din Luang Prabang, datând din secolul al XVI-lea. Situat la capătul peninsulei, aproape de Mekong, acest templu a fost construit în 1560 de regele Setthathirat și este decorat cu sculpturi și mozaicuri ornamentate. Continuăm cu Muzeul Național, găzduit în fostul Palat Regal, unde sunt afișate multe comori ale trecutului regal al Laosului și prezintă Prabang, imaginea sacră a lui Buddha pentru care a fost numit orașul Luang Prabang. Vizităm apoi Wat Visoun, un templu liniștit, și Wat Mai, cel mai mare și mai bogat decorat templu din oraș. Are o mare importanță în cultura populației din Laos, atât din motive religioase, cât și din motive estetice. Mănăstirea a servit drept templu pentru familia regală și a fost multă vreme reședința lui Pra Sangkharat, cel mai înalt demnitar budist laoțian.

Seara ne întoarcem înapoi la hotel.

OPȚIONAL – Cascadele Kuang Sy
În această dimineață ne îndreptăm spre Cascada Khouangsi, oprindu-ne pe drum la satele locale pentru a descoperi diferitele grupuri etnice din această regiune. Ajunși la cascade, vom putem face o baie în bazinele turcoaz, ne putem bucura de peisaj sau putem explora pădurea pe unul dintre traseele de mers pe jos.
După întoarcerea la hotel, vom avea restul zilei libere pentru explorarea pe cont propriu a orașului.

Living Rice Land luang prabang laos tur

OPȚIONAL – Living Rice Land
De dimineață vom merge la una dintre fermele locale din Luang Prabang și vom experimenta modul local de cultivare a orezului. După ce vom avea o privire de ansamblu vizitând un mic muzeu al orezului, vom afla cum este cultivat orezul, folosind bivolii de apă pentru arat împreună cu procesele manuale tradiționale de ierarhizare, transplantare, însămânțare și măcinare.
După întoarcerea la hotel, vom avea restul zilei libere pentru explorarea pe cont propriu a orașului.

După micul dejun și check-out, avem timp liber până la transferul la aeroport pentru zborul către Bangkok.

La sosirea pe Aeroportul Internațional Bangkok, vom fi transferați la cazarea din Pattaya împreună cu un ghid local vorbitor de engleză.
Restul zilei poate fi petrecută la plajă sau plimbându-vă prin împrejurimile din Pattaya, degustând mâncărurile locale sau vizitând barurile de pe plajă.

Mese incluse: Mic dejun
Cazare: Hotelul Pattaya Discovery 4* cu mic dejun inclus sau similar. în limita locurilor disponibile

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

În această zi vom avea timp liber de plajă și divertisment în diversele locații de-alungul plajei.

Mese incluse: Mic dejun
Cazare: Hotelul Pattaya Discovery 4* cu mic dejun inclus sau similar. în limita locurilor disponibile

După check-out, vom avea timp pentru ultimele cumpărături după care ne vom îndrepta spre Aeroportul Internațional Bangkok pentru zborul de plecare spre București de la ora 20:25.
Notă: check-out la hotel se va face cel târziu la ora 12:00
Durata 1.30 – 2 ore (140 km)

Ajungem înapoi în București de dimineață, de unde ne vom lua rămas bun.

Sperăm că ați avut o vacanță plăcută alături de echipa noastră 🙂

Informatii Pret:

FULL BOOKED !!!
 • Supliment vizita in LAOS: 400 Euro, include  Zbor Bangkok -Luang Prabang -Bangkok, Cazare 4 nopti si intrari la toate obiectivele din program.
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid local vorbitor de limba engleza.
 • Supliment camera single: 500 Euro.
 • Plecare din Bucuresti sau Budapesta!

PRETUL INCLUDE:

 • zbor Bucuresti – Hanoi la dus + taxe de aeroport (1 escala)
 • zbor Bangkok – Bucuresti + taxe de aeroport (1 escala)
 • zborurile interne mentionate in itinerar: Hanoi -Hue, Da Nang -Ho Chi Minh, Ho Chi Minh- Siem Reap, Siem Reap- Bangkok.
 • 14 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, conform itinerarului
 • 1 noapte cazare pe vapor de croaziera in Halong Bay cu mic dejun, pranz si cina incluse;
 • transferuri aeroport -hotel
 • insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures
 • intrari la obiectivele turistice din program
 • vizitele din program cu ghid local, conform intinerarului
 • pranz sau cina in zilele mentionate in program (micul dejun inclus in cazarile din program)

PRETUL NU INCLUDE:

 • Excursie optionala in LAOS!
 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana/zi;
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Bauturile alcoolice si racoritoare;
 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Excursie optionala in LAOS:
– Zbor catre Luang Prabang  si retur in Bangkok
– Cazare 4 nopti si intrari la toate obiectivele din program.

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:
Conditii de plata: Avans 1000 Euro/pers. la inscriere, 1000 Euro/ pers pana la data de 5 Septembrie 2023, diferenta de plata pana la data de 10 Octombrie 2023.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI :  100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

GRUP MINIM: 25 persoane.

 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

Orar de zbor BUCUREȘTI (exprimat in ore locale):
QR 220 24NOV Otopeni-Doha 10:50-16:30
QR 982 24NOV Doha-Hanoi 20:45-07:20(+1)
QR 833 10DEC Bangkok-Doha 20:25-23:50
QR 219 11DEC Doha-Otopeni 02:40-06:50

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2022; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • Cetățenii români care călătoresc în Republica Socialistă Vietnam trebuie să dețină o viză valabilă în pașaportul simplu.
Pentru a obține viza de intrare în R.S. Vietnam, cetățenii români au următoarele opțiuni: Cetățenii români care călătoresc în Regatul Cambodgiei trebuie să dețină o viză valabilă în pașaport. Pentru facilitarea obținerii vizelor de intrare, guvernul cambodgian a introdus sistemul electronic de acordare a vizelor "e-VISA" (https://evisa.gov.kh/).   Intrarea pe teritoriul Thailandei poate fi permisă sub condiția prezentării următoarelor documente:
 • pașaport valabil (acesta nu trebuie să fie rupt, deteriorat sau să conține vreo anomalie);
 • viză valabilă, permis de reintrare valabil sau viză de intrare la frontieră (VOA);
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.