Follow Me
TOP
Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures
Amazing tour

Circuit Thailanda de Nord-Bangkok-Phuket 9-22 Decembrie 2023

Circuit Thailanda de Nord-Bangkok-Phuket 9-22 Decembrie 2023

1990 1690 EURO
(0 Reviews)

ULTRA LAST MINUTE

PRET PROMO - 1690 EURO

Promotie valabila pana la data de 4 Decembrie 2023!

Detalii la rubrica de informatii pret >>

Pregateste-te pentru o aventura de neuitat!

Vino alaturi de noi in circuitul Thailanda de Nord – Bangkok – Phuket – taramuri pline de mister, cu oameni calzi si primitori, un amestec de culturi care se imbina intre rauri, jungle si plaje, printre temple si terasele de orez de pe pantele dealurilor.

Thailanda de Nord este, poate, cea mai bine pastrata parte istorica a tarii, de la traditiile thailandeze, arhitectura templelor, pana la viata ceva mai calma a localnicilor. Chiang Mai, capitala Nordului, este al doilea oras ca marime al Thailandei, un oras linistit si zen. In imprejurimi vei descoperi satele thailandeze traditionale, unele parca neatinse de vreme.

Și cum altcumva s-ar putea termina aceasta aventura, decat cu un mini-sejur pe una dintre cele mai populare plaje din Thailanda!

Bangkok: Wat Pho, Grand Palace, croazieră de-a lungul canalului Thonburi;

Chang Mai: Wat Phra Singh, Templul Doi Suthep;

Chiang Rai: Wat Rong Khun, sat Karen (femeile cu gât lung), Triunghiul de Aur;

Phuket: Plaja Patong + Excursii Optionale (Insula James Bond, Insulele Raya si Coral, Insulele PHI PHI)

Perioada: 9-22 Decembrie 2023
 • 14 zile / 11 nopti

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale, si repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO, incursiuni in viata localnicilor.

 

GRAD DE DIFICULTATE: USOR

 • Include trasee de drumetii de durata mai lunga, pe poteci bine amenajate;
 • numeroase plimbari cu barca;
 • trasee mai lungi cu autocarul
 • Activitatile optionale pot necesita o anumita conditie fizica (ex: snorkeling)

Itinerar pe zile:

Ne vom intalni in data de 9 Decembrie 2023 la aeroportul Otopeni din Bucuresti pentru zborul spre Bangkok de la ora 16:50, cu o escala in Doha.

Ajungem in Bangkok in jurul orei 12:40, unde vom face formalitatile vamale, dupa care vom fi transferati la cazarea noastra, Hotelul Royal Benja 4* cu mic dejun inclus, sau similar, in limita locurilor disponibile.

Zi libera pentru relaxare si explorat orasul pe cont propriu.

 

OPŢIONAL – Cina Baiyoke Sky
Seara vom lua cina in restaurantul de pe Baiyoke Sky, dupa care putem colinda in bazarul de noapte care este vis-a-vis de Baiyoke Sky, sau pentru cei care mai rezista pot vizita faimoasa strada pietonala – Cowboy Street (zona de terase si cluburi) care este in apropierea hotelului. Clădirea Baiyoke Tower II este situată în Bangkok, și este cea mai înaltă clădire din țară. Conține hotelul Baiyoke Sky, cel mai înalt hotel din Asia de Sud-Est și al treilea cel mai înalt hotel integral din lume având 673 camere. Clădirea are 309 m înălțime sau 328 m împreună cu antena de pe acoperiș. Are 88 de etaje cu un observator public la etajul 77 și o terasa rotativă pe acoperis.Pentru doritori, vom putea lua cina in incinta unuia dintre retaurantele hotelului Baiyoke Sky, la etajul 76. Bufetul cuprinde o serie de mancaruri diverse: fructe de mare aburite, Tempura, mancaruri internationale si multe altele. Intrarea la punctul de observatie de la etajul 77 si la punctul de vedere rotativ de la etajul 84 sunt gratuite.

Micul dejun la hotel, dupa care vom porni intr-un tur al faimoaselor piete thailandeze.

Cea mai faimoasa si, probabil, cea mai mare piata plutitoare din Bangkok sau mai bine zis, din apropiere de Bangkok, este Damnoen Saduak. Aceasta piata se gaseste la aproximativ 100 de kilometri de capitala Thailandei. Piata plutitoare Damnoen Saduak este o piata uriasa si ofera o sumedenie de oportunitati de a vedea si cumpara tot felul de lucruri de la furnizori.

Piața feroviară Mae Klong (Piața Hoop Rom) este, de asemenea, o piață locală în provincia Samut Songkhram, numită în mod obișnuit Piața Siang Tai (care riscă viața). Este considerată una dintre atracțiile uimitoare din Thailanda din provincie. Întinsă pe o lungime de 100 de metri, piața este situată lângă calea ferată, lângă gara Mae Klong, districtul Mueng, provincia Samut Songkhram. Este, de asemenea, o piață comună de produse proaspete care vinde fructe de mare, legume, fructe, alimente proaspete și uscate, carne și alte bunuri diverse. Piața feroviară Mae Klong este deschisă de la ora 6.00 a.m. -6.00 p.m. Piața este numită piață „care riscă viața”, deoarece tarabele sale sunt atașate căii ferate Mae Klong-Ban Laem, care este o linie feroviară scurtă care circulă de la și către Mahachai și Mae Klong. Vânzătorii din piață pun umbrele de soare sau pânze pentru a se proteja de soare. Adăposturile se lipesc de calea ferată, unde vizitatorii se plimbă și își fac cumpărăturile. Când sună fiecare semnal al trenului care sosește, haosul incepe : vânzătorii se vor grăbi să-și închidă umbrelele de soare și pânza, împreună cu curățarea tuturor bunurilor care vor împiedica trenul care vine cu o viteză mare. Odată ce trenul trece, umbrelele de soare și pânza vor fi redeschise, deoarece mărfurile sunt din nou puse la locul lor obișnuit lângă calea ferată. Piața, în consecință, este numită și „Piața Hoop Rom (închidere umbrelă/umbrelă de soare). Practica este obișnuită pentru vânzători și localnici, dar nu pentru turiști care cu siguranță vor găsi scena interesantă și neobişnuită la fiecare vizită. Evenimentul de închidere a umbrelei are loc de opt ori pe zi, în funcție de ora la care trenurile pleacă din Mahachai către Mae Klong și pleacă din Mae Klong către Mahachai.

OPTIONAL – Cina pe vas de croaziera de-a lungul canalului Thonburi.

 • Cazare: Hotel Royal Benja 4* cu mic dejun inclus sau similar
Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

Dupa micul dejun pornim intr-un tur al principalelor palate thailandeze din Bangkok: Grand Palace, Wat Arun si Wat Pho (durata 4- 5 ore).

Cel mai cunoscut obiectiv turistic din Bangkok este Marele Palat, care este si resedinta Regelui Thailandei. Celebrul Complex al Palatului Regal din Bangkok a fost construit in 1782.

 • Wat Arun (Templul Apusului), acest templu este considerat ca fiind cel mai celebru templu din Bangkok. Are un turn inalt de 79 de metri decorat cu mici bucatele de sticla colorata si portelan chinezesc. Wat Arun este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Bangkok si a fost construit in cinstea zeului indian al apusului, Aruna.
 • Wat Pho este renumit pentru statuia gigantica ce-l infatiseaza pe Buddha culcat, care masoara 46 de metri lungime si este acoperita cu foita de aur. A fost construit de regele Rama I, si era cunoscut in trecut ca un loc in care oamenii veneau sa se vindece.

Dupa tur vom avea timp liber pentru ultimele vizite ale orasului si cumparaturi de suveniruri, dupa care vom lua zborul intern spre Chang Mai in jurul orei 20:00.

Ajungem in Chiang Mai, unde vom fi transferati la cazarea noastra, Banthai Village  4*  cu mic dejun inclus sau similar, in limita locurilor disponibile.

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

Mic dejun la hotel.

Astăzi vom descoperi Wat Phra Singh în interiorul zidurilor antice inconjurate de santuri de aparare din Chiang Mai. Acest templu expansiv, compus din cladiri cu structuri spectaculoase, cu acoperișuri înalte poleite cu aur, precum și un chedis inalt.

Construit în 1345, templul este situat pe Sam Lan Road. Găzduiește cea mai venerată statuie a lui Buddha din nord, Phra Phuttha Sihing, care este consacrată în Vihan Lai Kham, o capelă care prezintă sculpturi rafinate în lemn și picturi murale în stil nordic.
Situat pe Sam Lan Road, Wihan Lai Kham de la Wat Phra Sing găzduiește Phra Phutthasihing, cea mai sacră imagine a lui Buddha în stilul Chiang sean din Chiang Mai. În timpul festivalului Songkran, în fiecare 13-15 aprilie, Phra Phutthasihing este purtat într-o procesiune de paradă prin oraș, astfel încât localnicii să poată scălda imaginea cu apă parfumată, ceea ce aduce noroc conform unei credințe tradiționale.

După aceea, ne vom indrepta spre unul dintre cele mai pline de spiritualitate locuri din Chiang Mai – Templul Doi Suthep din vârful muntelui. Wat phra That Doi Suthep, de asemenea, templul budist Theravada din provincia Chiang Mai, Thailanda, este adesea numit „Doi Suthep”, deși acesta este de fapt numele muntelui în care se află. Este un loc sacru pentru mulți thailandezi. Templul se află la 15 kilometri (9,3 mi) de orașul Chiang Mai și este situat la o altitudine de 1.073 de metri. Din templu se pot vedea priveliști impresionante ale centrului orașului Chiang Mai.

Wat Phra That Doi Suthep este considerat unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Thailanda datorită relicvei sale, precum și influenței de la Chiang Mai, fiind centrul Regatului Lanna în secolul al XIV-lea.

Odată ajunși în interiorul templului, vizitatorii trebuie să fie îmbrăcați corespunzător și trebuie să se îndepărteze de încălțăminte. Chediul original placat cu aur este cea mai sfântă zonă a templului. În cadrul sitului se află pagode, statui, clopote, un muzeu și altare. Aspectele palatului sunt extrase atât din budism, cât și din hinduism. Există un model al lui Buddha de Smarald și o statuie a zeului hindus Ganesh. Pe partea îndepărtată a templului se pot vedea priveliști ale orașului Chiang Mai.

După-amiază timp liber.

 • Cazare: Banthai Village 4* cu mic dejun inclus sau similar
Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

După micul dejun vom porni spre zona Chiang Rai.
Pe drum vom avea cateva opriri, prima va fi la Wat Rong Khun (Templul alb).
Vom vizita minunatul Wat Rong Khun, cunoscut și sub numele de Templul Alb, unul dintre punctele culminante unice în nordul Thailandei. Vârfurile zimțate ale acestui templu alb strălucitor ies dintr-o grădină inverzita ca un foc alb, iar întreaga structură este reflectată elegant în iazul din apropiere. Această operă de artă magnifică și complexă este o combinație de artă antică și arhitectură contemporană, care a fost întreprinsă de un artist local, Chalermchai Kositpipat. Juxtapunerea atât a temelor budiste tradiționale  , cât și a influențelor moderne, inclusiv a picturilor murale ale lui Mickey Mouse, Superman, Kung Fu Panda și Michael Jackson, toate se adaugă intrigii și surprizei acestei faimoase atracții turistice

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures
Karen sunt un grup tribal care a trăit istoric pe dealurile din Myanmar (fosta Birmania) la granița cu Thailanda. Cel mai bine recunoscute pentru gâtul lor alungit, femeile Karen poartă inele grele de alamă la gât, antebrațe și tibie. În timp ce bărbații Karen sunt în principal muncitori de câmp și fermieri, femeile au o istorie bogată de meșteșuguri, de la sculptură în lemn la țesut. În general, triburile cu gât lung trăiesc un stil de viață aspru, plictisitor și simplu, dar roadele muncii lor sunt colorate și foarte pline de viață.
Există încă aproximativ 40.000 de membri Karen astăzi, dar mii au fost nevoiți să fugă din Myanmar de-a lungul deceniilor din cauza tulburărilor politice.

Vom vizita apoi zona Triunghiul de Aur.
Minunea Triunghiului de Aur este vizita in 3 tari; Thailanda, Myanmar și Laos, într-un singur loc. Se află la 9 kilometri nord de Chiang Saen, de-a lungul drumului de pe malul râului Mekong. Sop Ruak este locul unde râul Mekong, granița dintre Thailanda și Laos, se întâlnește cu râul Ruak, granița dintre Thailanda și Myanmar. În trecut, Triunghiul de Aur a fost cea mai mare sursă de trafic de droguri din lume datorită locației sale privilegiate, atașată de multe țări. Cu toate acestea, în prezent este îngrijită și devine o atracție turistică populară.Din punct de vedere, turiștii vor găsi pământul care leagă cele trei țări, înconjurat de căi navigabile lungi și calme. Există un serviciu de închiriere de bărci la Sop Ruak pentru ca turiștii să poată admira priveliștea la Triunghiul de Aur. Călătoria durează doar 20 de minute. În plus, turiștii pot închiria barca de la Sop Ruak la Chiang Saen și Chiang Khong pentru 40 de minute, respectiv 1 oră și jumătate. Există, de asemenea, un loc frumos pentru turiști pentru a face fotografii cu fundalul său spectaculos. O altă activitate interesantă este să acorzi un respect lui Phra Chiang Saen Si Phaendin sau Phra Buddha Nawa Lan Tue, care apare stând în aer liber pe o barcă mare numită Rua Kaew Kusoltham. Este o imagine magnifică a lui Buddha din bronz și este și mai remarcabilă atunci când este sub lumina soarelui. În plus, există o serie de magazine de suveniruri pentru turiști pentru a merge la cumpărături.

Ne vom indrepta apoi inapoi la hotel.

 • Cazare: Nak Nakara Hotel 4* cu mic dejun inclus sau similar

Dupa micul dejun, ne vom decaza si vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi si vizite ale orasului.

Ne vom indrepta spre aeroport pentru zborul intern spre Phuket de la ora 14:25.

Ajungem in aeroportul din Phuket, de unde vom fi transferati la cazarea noastra, Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Vom lua cina la un restaurant din apropiere sau in incinta hotelului.

safari elepanti phuket thailanda

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.
Phi-Phi-Phuket

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 

OPTIONAL – Excursie pe Insulele Phi Phi

Insulele Phi Phi sunt un grup de șase insule frumoase situate în largul coastei Thailandei în Marea Andaman. Insulele sunt cunoscute pentru plajele lor uimitoare cu nisip alb, apele cristaline și stâncile de calcar uluitoare. Cea mai mare dintre insule, Phi Phi Don, găzduiește o serie de sate mici și stațiuni, precum și o viață de noapte vibrantă. Vizitatorii insulelor Phi Phi se pot bucura de o varietate de activități, de la înot, snorkeling și caiac, la alpinism, drumeții în junglă și explorarea peșterilor subterane misterioase. Cu frumusețea naturală uimitoare și atmosfera plină de viață, insulele Phi Phi oferă ceva pentru toată lumea și oferă o evadare tropicală de neuitat.

Insulele Phi Phi sunt considerate unele dintre cele mai frumoase insule naturale din lume şi fac parte din parcul naţional Had Nopparattara – Koh Phi Phi. Aici se întâlneşte cea mai surprinzatoare viaţă marină şi o mare abundenţă de corali.

Vom face o oprire pe Maya Bay (unde s-a turnat filmul “The beach” cu Leonardo di Caprio), vom vizita laguna Pi Leh Bay, Monkey bay (in functie de nivelul apei, ne vom putea plimba pe ele), snorkeling (mască şi tub inclus). Ne vom opri apoi pentru a lua masa de prânz pe Ko Phi Phi Don, iar apoi vom avea o oprire pentru relaxare, plajă şi baie pe insula Khai.

 

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

OPTIONAL – Vei putea face o excursie de o zi cu vaporul, cu masa de pranz inclusa pe insulele Raya si Coral.

 • Insula Coral, cunoscută și sub numele de Koh Hae, este un paradis tropical uimitor situat în largul coastei Phuket, Thailanda. Această insulă superbă găzduiește plaje frumoase cu nisip alb și o mare varietate de recife de corali uimitoare. Aici, puteți explora lumea subacvatică vibrantă, puteți face snorkeling și scufundări printre corali colorați și pești tropicali și puteți descoperi golfuri și peșteri ascunse. Cu apele sale cristaline și vegetația verde luxuriantă, Insula Coralului este destinația perfectă pentru o evadare relaxantă. Fie că doriți să faceți o plimbare pe țărm sau să explorați minunile mării, Coral Island vă va oferi cu siguranță o experiență cu adevărat de neuitat.

Vom continua după aceea spre Insula Raya.

 • Insula Raya este un paradis tropical uimitor situat în Marea Andaman, în largul coastei de sud a Phuket, Thailanda. Această insulă uimitoare găzduiește plaje cu nisip alb, ape cristaline și jungle tropicale luxuriante. Insula Raya este refugiul perfect pentru oricine caută să scape de agitația vieții de zi cu zi. De la snorkeling la caiac, există o mulțime de activități de care să te bucuri pe insulă, iar golfurile din apropiere sunt ideale pentru scufundări. Masa de prânz va putea fi luată la o terasă din apropiere, după care vom avea timp liber pentru relaxare la soare.

Seara ne vom îndrepta înapoi spre hotelul nostru din Phuket.

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.
Circuit Thailanda phuket krabi

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

OPTIONAL – Excursie pe Insula James Bond

Insula James Bond este una dintre cele mai faimoase atracții turistice din apropiere de Phuket, Thailanda. Situată în uimitorul golf Phang Nga, această mică insulă și-a câștigat popularitatea după ce a fost prezentată în filmul James Bond din 1974, The Man with the Golden Gun.

Călătoria către insulă începe cu o croazieră cu barca de la Phuket la golf, trecând pe lângă stânci de calcar, mangrove luxuriante și sate de pescari pașnice. Odată ajuns în golf, poți admira peisajul unic al zonei, care este alcătuit din stânci de calcar falnice, peșteri carstice și ape cristaline. Pe insulă, puteți explora numeroasele atracții pe care le are de oferit. De la stânca emblematică James Bond până la punctul de vedere uimitor, există ceva pentru toată lumea. De asemenea, puteți face un tur cu barca în jurul insulei, unde puteți vedea o gamă largă de vieți marine, cum ar fi maimuțe, păsări și țestoase.

 • Plecare cu vaporaș privat. În funcție de nivelul apei, vom avea o oprire unde ne vom plimba cu caiacul prin peștera cu o ieșire în lagună. Urmeaza o oprire în Phang Nga National Park. De aici putem admira renumita stâncă Koh Tapu (cea mai îngustă stâncă care iese în mare). Prânz pe vapor după care ne vom putea plimba cu caiacul în laguna Hong.

Seara ne îndreptăm înapoi spre cazarea noastră din Phuket.

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

OPTIONAL – Pentru cei care au optat pentru pachetul de excursii optionale, vom putea face un tur al orasului vechi din Phuket.

Intr-o plimbare de 30 min, vom vizita Cashew Nut Factory Phuket, unde vom degusta diverse sortimente de nuci Caju. Urmatoarea oprire va fi la Marele  Buddha. La finalul turului optional vom putea vizita sanctuarul tigrilor (cost suplimentar pentru a intra in cusca tigrului), sau pentru doritori ne vom putea opri pe plaja Karon pentru baie si relaxare, sau retur inapoi la hotel.

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Dupa micul dejun si check-out, vom avea timp pentru ultimele cumparaturi si vizite ale orasului, dupa care ne indreptam spre aeroportul din Phuket pentru zborul spre casa de la ora 22:30, cu o escala in Doha.

Vom ajunge inapoi acasa in jurul orei 06:50, de unde ne vom lua ramasa bun.

Speram ca ati avut o vacanta placuta alaturi de echipa noastra!

Informatii Pret:

Pret Pachet: 1990  1690 EURO/persoana/loc in camera dubla – VALABIL PANA LA DATA DE 4 DEC. 2023 !!!
 • Pretul este exprimat in Euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele de aeroport, bagaj de mana si de cala, transferuri, insotitor de grup din partea agentiei organizatoare, Holiday Tour Mures!
 • Oras de plecare: Bucuresti
 • Supliment camera single: 350 EURO
 • Reducere pt. copii în funcție de vârstă

Pretul include:

 • Bilet de avion: Otopeni – Bangkok / Phuket – Otopeni (cu 1 escala);
 • Bilet de avion pe rutele interne conform itinerarului;
 • Bagaj de mana si de cala;
 • Taxele de aeroport;
 • Transfer aeroport-hotel;
 • 11 nopti cazare in camera dubla conform programului, in hoteluri de 4* cu mic dejun inclus;
 • Ghid local licentiat, vorbitor de limba Engleza;
 • Insotitor de grup din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures;
 • Intrarile de la obiectivele mentionate in program;
 • Transfer catre obiectivele mentionate in itinerar cu autocar privat, cu aer conditionat;

Pretul nu include:

 • Bauturile alcoolice si racoritoare.
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Asigurarea medicala de calatorie;
 • Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala) – se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • Taxele de Viza si formalitati de obtinere a vizei.
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Pachet Excursii Optionale:

Pachet Excursii Optionale Bangkok = 90 EURO/persoana:

 • Cina Baiyoke Sky
 • Cina pe vapor de croaziera

 

Pachet Excursii PHUKET =  280 Euro/persoana

 • Insulele PHI PHI – masa de pranz inclusa
 • Excursie insula James Bond – masa de pranz inclusa
 • Excursie pe insulele Raya si Coral – masa de pranz inclusa
 • include taxele guvernamentale pentru intrarea pe insule

+ BONUS excursia de jumatate de zi in Phuket

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:
Conditii de plata: Avans la inscriere 800 Eur/pers, 800 de euro/pers pana in data de 20 Septembrie 2023, restul de plata pana in data de 25 Octombrie 2023.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

GRUP MINIM:  20 persoane.

 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

ORAR DE ZBOR:

QR 222 09DEC Otopeni-Doha 16:50-22:20
QR 836 10DEC Doha- Bangkok 02:20-12:50
QR 841 21DEC Phuket-Doha 00:35-04:00 (+1)
QR 221 22DEC Doha-Otopeni 09:10-13:20

(se afiseaza in orele locale)

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2023; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.