Follow Me
TOP
Image Alt

Circuit Japonia „Culorile Toamnei” 11-24 Noiembrie 2023 – Terminat

Circuit Japonia „Culorile Toamnei” 11-24 Noiembrie 2023 – Terminat

FULL BOOKED
(0 Reviews)
Japonia - “Tara Soarelui Rasare”

Culorile Toamnei in Japonia sunt spectaculoase si atrag multi vizitatori, motiv pentru care am si construit un circuit cu aceasta tematica. Perioada in care peisajul natural al Japoniei capata o frumusete aparte este fenomenul natural numit “Koyo” sau “Momijigari”. Acest fenomen reprezinta schimbarea frunzisului de artar si ginkgo, in nuante calde si vii de rosu, portocaliu si galben. Tot acest spectacol de culori poate fi admirat pe tot parcursul calatoriei noastre, din unele dintre cele mai populare locuri din Japonia.

Perioada: 11-24 Noiembrie 2023 (14 zile/11 nopti)

Itinerar: TOKYO – HAKONE – KAMAKURA – YOKOHAMA – KOYASAN – HIROSHIMA – OSAKA – NARA – KYOTO – TOKYO

Principalele Repere :
 • O noapte petrecuta la un templu de calugari din KOYASAN, unul dintre cele mai active centre budiste din lume si centrul ramurei budiste Shingon.
 • Tur de oras Tokyo – capitala Japoniei și cea mai populată metropolă din lume, Tokyo oferă tradiție și inovație și oportunități nelimitate de a mânca, de a face cumpărături și de a explora
 • Mini croaziera in Tokyo;
 • Mini croaziera in Hakone, pe lacul Ashinoko;
 • Vizita la Hiroshima si mini croaziera spre Myajima;
 • Ascensiune cu telecabina in Hakone pentru admirarea muntelui Fuji;
 • Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO:
  – Tokyo: Templul Asakusa, Gradinile Hamarikyu;
  – Kamakura: Templul Hasedera, Marele Buda, Sanctuarul Tsurugaoka;
  – Hiroshima: Muzeul Monumentului Pacii, Sanctuarul Itsukushima;
  – Nara: Templul Todaiji;
  – Osaka: Templul Shitennoji;
  – Kyoto: Castelul Nijo-jo, Templul Kyomizudera, Gradina si templul Ryuanji, Pavilionul de aur;

 

Metropola Tokyo este capitala Japoniei si este alcatuita din 23 de cartiere! Tokyo este o jungla de beton moderna, dar care si-a pastrat aspectul tropical prin existenta numeroasele gradini luxuriante, locuri perfecte pentru relaxare.

 

Hakone si Muntele Fuji

Hakone este renumit pentru privelistile sale spectaculoase cu Muntele Fuji, fiind totodata una dintre zonele cele mai cautate pentru recreere si relaxare din Japonia. O conditie esentiala de vizitare este vremea: daca sunt nori, ceata sau ploua, Muntele Fuji dispare adesea cu totul.

Pentru japonezi, Muntele Fuji – Bijuteria Japoniei este un munte sacru. El face parte din Parcul National Fuji Hakone Izu si se afla la vest de orasul Tokyo. In jurul sau graviteaza o multime de mituri si legende. Muntele Fuji este cel mai inalt din Japonia cu o inaltime de 3776 m si este un vulcan stins, a carei activitate s-a incheiat acum 400 de ani. La poalele muntelui, pe versantul nordic, se afla cele cinci lacuri Fuji. Acestea s-au format in depresiuni indiguite de lava vulcanului.

 

Kamakura

Orasul Kamakura a fost fondat in 1192 si era o fortareata a samurailor, dar si un oras al templelor. Pana in anul 1923 a fost capitala Japoniei. Acum este un oras rezidential pentru navetistii din afara capitalei Tokyo. Kamamura are destule cladiri istorice intacte sau restaurate (peste 65 de temple), care ii justifica reputatia de destinatie ce trebuie vizitata.

 

Kyoto

Kyoto are tot ceea ce isi poate dori un vizitator: cladiri si cartiere istorice, peste 1800 de temple, sute de altare, gradini faimoase si dealuri impadurite. Fiind al saptelea oras ca marime din Japonia, Kyoto n-a scapat insa de modernizare. Exista atat de multe locuri de vizitat in Kyoto incat ti-ar trebui luni, nu doar cateva zile pentru explorat. Acest lucru este vital in planificare calatoriei. De aceea noi am ales cu grija obiectivele turistice cele mai reprezentative, pentru a savura din plin autenticitatea acestui oras.

 

Hiroshima

Desi Hirosima este asociat cu cel de-al doilea razboi mondial, el este defapt capitala unei zone foarte industrializate de pe coasta. Totodata este si un oras prosper si infloritor, ai carui locuitori optimisti arareori amintesc de bomba…

 

Miyajima

Insula Miyajima este unul dintre cele trei locuri desemnate prin traditie, ca avand cele mai frumoase peisaje din Japonia. Miyajima inseamna “insula altarului” datorita locului (Altarul Itsukushima), considerat sacru de apoape 1500 de ani si reprezinta un simbol al Japoniei la fel de important ca Muntele Fuji. Miyajima are prevelisti atragatoare tot anul, de la ciresii infloriti primavara la artarii ruginii in culorile toamnei.

 

Nara este leaganul culturii japoneze. In timpul perioadei Nara (capitala Japoniei timp de 74 ani) s-au pus bazele culturii japoneze. Circa 1 milion de turisti viziteaza anual Nara pentru statuile antice, templele si altarele sale. Cel mai impresionant este faimosul templu Todaiji, unde o statuie din bronz de 16 m a lui Buddha, troneaza in holul principal. Trezoreria templului contine una dintre cele mai valoroase colectii de artefacte din secolul VIII d.Hr.

 

Osaka are multe obiective arhitecturale importante, majoritatea variind de la modern la futurist. Printre obiectivele principale enumeram Domul Osaka si Castelul Osaka, care a fost construit in secolul al XVI. Osaka este de asemenea locul de bastina al teatrului japonez, in special al teatrului Bunraku.

Itinerar pe zile

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14 pentru imbarcare pe zborul companiei aeriene Qatar cu decolare la ora 16:50.

Circuit Japonia Culorile Toamnei cu Holiday Tour Mures

La ora 17:55 sosim pe aeroportul Narita din Tokyo, capitala Japoniei, cel mai important centru  economic si cultural, cu un intens caracter modern si traditional, intr-o deplina armonie cu nenumarate atractii turistice.
Transfer si Cazare la Hotelul APA Shinjuku Gyoen 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Circuit Japonia cu Holiday Tour Mures

Tur de oras cu autocarul aprox. 4 ore.
Autocarul ne va lasa dupa tur si vom continua pe jos.
Vom vizita clădirea Dietei Nationale, centrul politicii japoneze, al parcul Koukyo Gaien situat în fata Palatului Imperial Ginza, bulevardul magazinelor de lux;
TOKYO, una dintre metropolele cele mai populate din lume surprinde prin facilitatea transporturilor (metrou, tren, vaporas, car, taxi sau « pe jos »). Vizita orasului este simpla si agreabila.
Principalele cartiere vizitate: Shibuya, cartierul restaurantelor si al KARAOKE-urilor, al barurilor si al distractiilor diverse.
Frecventat de asemenea de tineret este considerat de acestia centrul orasului.
Parvisul garii Shibuya unde se afla si celebra statuie a lui Hachiko, este locul de întâlnire cel mai popular din Tokyo.
La tot pasul ochiul este atras de imense ecrane publicitare, de reclame luminoase si atragatoare,de lumea pestrita in cautare de inedit .
Asakusa, vizita templului Senso-ji, sau Kannonsama, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo. Special amenajata pentru vizitatori, zona comercială din incinta templului, numită Nakamise, incanta si atrage prin magazinele cu produse traditionale : prăjituri, evantaie, kimonouri si multe altele.
Croaziera cu vaporul pe râul Sumida cu destinatia Odaiba, cea mai nouă zonă din Tokyo, constrută pe o insulă artificială.
– Se viziteaza grădinile tipic japoneze Hamarikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne
ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgarie-norilor.
– La Odaiba, de pe docuri, se va putea admira o priveliste unica a podului Rainbow in apusul soarelui.

 • Cazare la Hotelul APA Shinjuku Gyoen 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Circuit Japonia cu Holiday Tour Mures

Plecare de dimineata pe la ora 8:30 cu trenul de lux spre Hakone si Muntele Fuji.
Daca timpul este frumos oprim la Hakone si urcam cu telecabina (este posibil ca telecabina sa fie oprita din cauza timpului nefavorabil).
Vom vizita Lacul Ashinoko de la poalele Mt Fuji. Transport (daca timpul est frumos) cu telecabina spre Oakudani, zona inca activa a vulcanului. Zona este renumita pentru peisajul feeric al muntelui Fuji, si apele deosebit de sulfuroase (localnicii deseori fierb oua in vaporii vulcanului; traditia spune ca daca mananci un ou preparat in acest fel, viata iti va fi prelungita cu 7 ani) – numai daca timpul este frumos.
Ne vom intoarce la Tokyo si continuam vizita orasului pe jos.

 • Cazare la Hotelul APA Shinjuku Gyoen 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Circuit Japonia culorile toamnei

Pentru a castiga din experienta locala, a evita traficul si a scurta timpul de deplasare, aceasta vizita se face cu trenurile locale.
Kamakura, intre Yokohama si Tokyo, a fost prima capitală a Japoniei. A cunoscut o perioadă înfloritoare între secolele 12-14, ce a coincis totodată cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China.
Plecam cu trenul câtre Kamakura, oras  înconjurat de munti, păduri si mare, transfer cu trenul electric Enoden pana la Hase (10 minute).
Vom vedea statuia lui Buddha (Kamakura Daibutsu), simbol al orasului, turnat în 1252 din bronz, protector al locuitorilor din Japonia de est.
Templului Hasedera, care datează din anul 736, este unul din cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o grădină spectaculoasă, de unde se poate vedea panorama orașului Kamakura si a mării din apropiere.
Ne vom intoarce la gara Kamakura pentru trenul Enoden si vizitam Sanctuarul Tsurugaoka Hachimangu, fondat în 1063  de catre primul Shogun, fost centru
spiritual si politic al noii capitale. Acest sanctuar este  dedicat lui Hachiman, zeul protectoral familiei Minamoto si al samurailor în general.
Plimbare pe artera comercială  Komachi-dori spre gara Kamakura, unde vom avea program liber pentru masă si cumpărături ;
Întoarcere în Tokyo cu trenul si oprire în Yokohama (OPTIONAL si in limita timpului disponibil).
OPTIONAL: Seara, plimbare în zona Minato Mirai („portul viitorului”), zonă turistică pe malul oceanului, cu un parc de distractii, Cosmo World  si cel mai frumos cartier chinezesc din Japonia.
Întoarcere în Tokyo cu trenul;

 • Cazare la Hotelul APA Shinjuku Gyoen 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Muzeul National Tokyo

Astazi este un program lejer. Pentru cei care vor dori, va propunem : OPTIONAL :  vizita la Muzeul de Istorie din Tokyo.
Pentru cine nu nu va veni la muzeu va fi timp liber pentru cumparaturi pana la ora 15:00 si apoi vom merge impreuna in Harajuku, cartierul tinerilor.
La pranz vom merge la fosta piata de peste Tsukiji si vom vizita zonele comerciale cu cel mai proaspat peste.
Fosta piata, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piata de peste din lume si in 2019 s-a mutat in Odaiba.
Ne vom familiariza cu atmosfera metropolitana utilizind mijloacele de transport locale. Seara, pentru persoanele interesate, vom merge in Ginza – cel mai spectaculos si exclusivist cartier din Tokyo.

 • Cazare la Hotelul APA Shinjuku Gyoen 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
templul budist al ramurei SHINGON, circuit Japonia

Dupa micul dejun, vom pleca catre KOYASAN, unde vom petrece o noapte la unul dintre cele mai active centre budiste din lume si centrul ramurei budiste Shingon, inaugurat anul 822 de Kobo Daishi.
Este un sit UNESCO, situat intr-un platou la peste 1200m altitudine, cu foarte multe temple budiste si inconjurat de o padure de cedrii.
Vom locui int-un templu budist, alaturi de calugarii budisti si ne vom intersecta cu viata lor pentru o noapte de neuitat. Cina si micul dejun vor fi traditional budiste, numai vegetariene.
Vom participa la meditatia calugarilor la ora 06:30 dupa micul dejun.

 • Cazare la templul budist Fugen-in Koyasan
circuit Japonia cu Holiday Tour

Dupa micul dejun, vom trimite bagajele prin curier rapid la Kyoto, plecam la ora 8 :15 din hotel spre gara Tokyo si apoi spre Hiroshima cu trenul expres.
Sosim in jurul orei 12:30 la Hiroshima.
Hiroshima este un oras situat in sud-vestul insulei Honshu, in centrul golfului Hiroshima .
Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate devenind din anul 1868  principalul centru militar al tarii. Considerat ca un punct militar strategic, in timpul celui de-al II-lea razboi mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ  60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime.
In 1949, Hiroshima a fost declarata „altarul international al pacii si in fiecare an, pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatiile pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare.
Vizitam Memorialul Pacii, construit exact in locul in care a explodat bomba, ne vom plimba pe jos, si vom vizita in continuare castelul Hiroshima si sanctuarul Gokoku – distanta aprox 3 km de plimbare pe jos.
Seara plimbare in arterele comerciale din oras.

 • Cazare la Hotelul Candeo Hiroshima Hatchobori 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Templul Daisho

Dupa micul dejun, pornim la ora 9:00 spre Myajima – 20 min cu un  tren local (sau si cu transport public) pana la Miyajimaguchi si 10 min cu ferryboat-ul pana la insula Miyajima.
Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, „torii”, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica.
Plimbare pe stradutele insulei pline de restaurante si magazine cu obiecte traditionale regiunii.
Dupamiaza plecam spre Kyoto.
In drum spre Kyoto in functie de vreme, vom avea posibilitatea sa vedem (din exterior) castelul Himeji – locul unde s-a filmat “Shogun” cu actorul Richard Chamberlain.

 • Cazare la Hotelul Park Kyoto 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Circuit Japonia

Dupa micul dejun, pornim pe la ora 8:30, cu trenul (aprox. 1 oră) către Nara, fosta capitală a Japoniei.
Vizite la:

Templul Todaiji, cea mai mare clădire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia, Daibutsu (patrimoniu UNESCO).
Parcul Nara, cu peste 1200 de căprioare intr-o comuniune deplina cu natura, mesagere ale divinitatilor Shintoiste din primele generatii.

Dupamiaza ne intoarcem la Osaka.
In limita timpului disponibil va propunem :

Vizită la Castelul Osaka – simbol al culturii si istoriei orasului, cu parcul ce-l înconjonjoară (vizita din exterior)
Vizita la templul SHITENNOJI-cel mai vechi templu administrat, construit in 593 de printul Shotoku

Seara program liber în cartierul Dotonbori, zona comerciala cu magazine, restaurante si cluburi, într-un oras care nu doarme niciodată.
Timp liber pentru cumparaturi si plimbare prin oras; recomandam vizita la Hozenji Yokocho cu frumoasa si vestita nuvela Meoto Zenzai(法善寺横町と夫婦善哉)….baie de cultura in aceasta parte de vest a Japoniei !
Seara ne intoarcem la Kyoto.

 • Cazare la Hotelul Park Kyoto 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Japonia - culorile toamnei
templul Kyomizu Dera, templul apei pure, înscris în patrimoniul mondial UNESCO

Dupa micul dejun, plecam la ora 8:15 catre Nijo-jo (se pleaca cu transport local).
La ora 10:30 vom continua cu un tur de oras cu autocarul.
Vizite la:
– palatul Nijo-jo, fostă resedintă a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO)
– templul Kyomizu Dera, templul apei pure, înscris în patrimoniul mondial UNESCO
Seara ne vom plimba cartierul Gion si daca avem noroc vom intalni gheisele din Kyoto – „Maiko”

 • Cazare la Hotelul Park Kyoto 4* sau similar, cu mic dejun inclus.
Templul pavilionului de aur Kinkakuji

Dupa micul dejun pornim intr-un tur de o zi.
Vizite:
– Gradina Ryoanji cea mai frumoasa gradina de pietre, monument UNESCO. Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV. Este cel mai cunoscut templu pentru gradina de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de calugarul Ensai.
– Templul pavilionului de aur Kinkakuji, patrimoniu UNESCO, actualmente templu ZEN.
Seara ne vom plimba pe aleea Pontochō.

 • Cazare la Hotelul Park Kyoto 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Dimineata timp liber in Kyoto pentru ultimile cumparaturi.
Dupa pranz luam trenul Shinkansen si ne intoarcem la Tokyo.
Transfer la aeroportul Narita pentru zborul spre casa de la ora 22.

Ajungem pe aeroportul din Otopeni la ora 13, de unde ne vom lua ramas bun.
Speram ca ati avut o vacanta placuta alaturi de noi 🙂

Informatii Pret:

FULL BOOKED !!!

 • BONUS: o noapte petrecuta la un templu de calugari din KOYASAN, unul dintre cele mai active centre budiste din lume si centrul ramurei budiste Shingon.
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid vorbitor de limba Romana – Japoneza!
 • Supliment camera single: 550 Euro.

Conditii de plata: Avans 1000 Euro/persoana la inscriere; transa a doua – 1000 Euro/persoana – pana in data de 25 August 2023; restul de plata pana la 1 Octombrie 2023.

SERVICII INCLUSE

 • Zbor Otopeni-Tokyo-Otopeni (cu o escala)
 • Taxe de aeroport si bagaj de cala;
 • 11 nopti cazare cu mic dejun conform itinerarului;
 • Tur de oras in Tokyo cu autocarul;
 • Mini croaziera in Tokyo;
 • Mini croaziera in Hakone, pe lacul Ashinoko;
 • Vizita la Hiroshima si mini croaziera spre Myajima;
 • Ascensiune cu telecabina in Hakone pentru admirarea muntelui Fuji;
 • O noapte la templul KOYASAN (cina inclusa)
 • Bilete tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute:
  – Tokyo – Hiroshima;
  – Hiroshima – Kyoto;
  – Kyoto – Tokyo;
 • Bilete pentru tren local pe urmatoarele rute:
  – Tokyo – Hakone – Tokyo;
  – Tokyo – Kamakura – Tokyo;
  – Kamakura – Hase – Kamakura; (Enoden – tren electric)
  – Hiroshima – Miyajimaguchi – Hiroshima;
  – Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto;
 • Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO
  (programul este flexibil si modificabil in functie de meteo):
  – Tokyo: Templul Asakusa, Gradinile Hamarikyu;
  – Kamakura: Templul Hasedera, Marele Buda, Sanctuarul Tsurugaoka;
  – Hiroshima: Muzeul Monumentului Pacii, Sanctuarul Itsukushima;
  – Nara: Templul Todaiji;
  – Osaka: Templul Shitennoji;
  – Kyoto: Castelul Nijo-jo, Templul Kyomizudera, Gradina si templul Ryuanji, Pavilionul de aur;
 • Transfer bagaje Tokyo – Kyoto prin curier rapid (un singur bagaj de persoana);
 • Ghid roman – vorbitor de limba japoneza!
 • Insotitor de grup din partea aentiei Holiday Tour Mures;
 • Toate tururile si programele descrise in itinerariu;
 • Intrarile la toate obiectivele turistice mentionate in program;
 • Toate transferurile de la aeroport si hotel

SERVICII NEINCLUSE :

 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Bauturile alcoolice si racoritoare;
 • Mesele de prinz si cina – se vor organiza voluntar si individual dupa preferinta gastronomica a fiecaruia;
 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei- daca este cazul
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Alte activitati optionale:

De-a lungul traseului veti avea timp liber la dispozitie, in care puteti explora pe cont propriu cultura, traditiile, si locul, pe langa care va vom propune cateva si in mod organizat, acestea le vom defini inainte de plecare.

Printre acestea se vor numara:

 • Cina traditionala;
 • Initiere ceremonia ceailui.

Termene si Conditii de plata
Conditii de plata: Avans 1000 Euro/persoana la inscriere; transa a doua – 1000 Euro/persoana – pana in data de 25 August 2023; restul de plata pana la 1 Octombrie 2023.
– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
– Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
– Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI
– 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Orar de Zbor (exprimat in orele locale):
11NOV Otopeni-Doha 16:50-22:30 QR 222
12NOV Doha-Tokyo 02:00-17:55 QR 806
23NOV Tokyo-Doha 21:55-05:00+1 QR 807
24NOV Doha-Otopeni 08:50-13:00 QR 221

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 EURO
Note:
• Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport. • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe. • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare. • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale. • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora. • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie. • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale). • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single; • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor; • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective; • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza; • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2023; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale; • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie; • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.