Follow Me
TOP
Image Alt

Circuit Coreea de Sud 30 Octombrie-10 Noiembrie 2023 – Terminat

Circuit Coreea de Sud 30 Octombrie-10 Noiembrie 2023 – Terminat

FULL BOOKED
(0 Reviews)

Călătoria prin Coreea de Sud vă va duce prin cinci mii de ani de istorie și cultură, împreună cu un peisaj superb de munți înalți și golfuri calme. Excursiile prin Coreea de Sud oferă călătorilor toate lucrurile interesante, de la orașe mari și strălucitoare până la sate mici de pescari în mijlocul câmpurilor de orez.

Dimensiunea compactă a Coreei de Sud și infrastructura de transport superbă înseamnă că liniștea naturii este întotdeauna foarte aproape de orașele care se extind încontinuu. Mergeți pe culmile munților stâncoși – dintre care unii se transformă în pârtii de schi în timpul iernii – învăluiți în parcuri naționale dens împădurite. Priviți stelele din satele liniștite, înconjurate de câmpuri de orez.

Un calendar plin de festivaluri și evenimente înseamnă că aproape întotdeauna există un fel de sărbătoare la care să participați oriunde v-ați afla – poate fi Boryeong pentru festivalul său de noroi, sau Gwangju pentru Bienala sau cea mai întâlnită mâncare coreeană: kimchi. Coreenii sunt mândri de cultura lor culinară și pe bună dreptate – există o gamă atrăgătoare de feluri de mâncare, arome și texturi în bucătăria locală.

Perioada: 30 Octombrie-10 Noiembrie 2023 (12 zile/9 nopti)

ITINERAR: Jeju – Busan – Gyeongju – Seoul

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale, si repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO, monumente si temple antice.

 

GRAD DE DIFICULTATE: USOR

 • Include trasee de 4-6 ore maxim de drumetii, pe poteci bine amenajate; tururi de oras de jumatate de zi; trasee de o durata mai indelungata cu autocarul;

Repere Principale:

Insula Jeju:

 • Dragon Head Rock
 • Plaja Hyupdae
 • Museul de arta Jeju
 • O’Sulloc Tea garden
 • Cascada Cheonjiyeon
 • Satul cultural Seongeup
 • Seopjikoji
 • Seongsan Sunrise Peak

Busan:

 • Satul Cultural Gamcheon
 • Satul Cultural Huinnyeoul
 • Oryukdo Skywalk
 • Templul Haedong Yonggungsa
 • Insula Dongbaek
 • Plaja Haeundae

Gyeongju:

 • Grota Templului Bulguksa si grota Seokguram
 • Museul National Gyeongju
 • Hwanglidan-gil
 • Complexul de morminte Daereungwon
 • Observatorul Cheomseongdae
 • Academia Byeongsan Seowon
 • Satul Andong Hahoe
 • Museul de masti Hahoe

Seoul:

 • Palatul Gyeongbokgung
 • Templul Jogesa
 • Artera pietonala Cheonggyecheon Stream
 • Strada comerciala Insadong
 • Buckcheon Hanok
 • Museul Ginseng
 • Sinsa-dong Garosu-gil Road
 • Starfield Coex Mall (Starfield Library)
 • Lacul Seokchon
 • Parcul Imjingak
 • Freedom Bridge – The 3rd InfiltrationTunnel
 • Teatrul DMZ / Exhibition Hall
 • Majang Reservoir Suspension Bridge

Itinerar pe zile

In data de 30 Octombrie ne intalnim in aeroportul Otopeni pentru zborul spre Seoul cu plecare la ora 16:50, escala in Doha.

Vom ajunge in Coreea in ziua urmatoare la ora 16:55.

Ne vom intalni cu ghidul local la aeroportul din Incheon si vom fi transferati la aeroportul Gimpo pentru zborul spre Insula Jeju.

„Insula Zeilor”, masa de pământ vulcanică din Jeju, cunoscută local sub numele de Jeju-do, a atras de mult timp mulțimi de turiști și călători în luna de miere și este bine stabilită ca refugiu ideal pentru tinerii căsătoriți.

Ridicându-se din adâncurile Peninsulei Coreene ca cea mai mare și cea mai sudică insulă a Coreei, peisajul senin, marcat de cratere și clima subtropicală blândă, Jeju este binecuvântată cu o frumusețe naturală ideală pentru drumeții și valuri de turism de wellness.

Într-adevăr, Jeju este recunoscut oficial de UNESCO ca sit al Patrimoniului Natural Mondial, Geoparc Global și Rezervație a Biosferei, cuprinzând cel mai înalt vârf al Muntelui Hallasan din Coreea, vastele întinderi împădurite ale unui parc național semi-tropical, o coastă sălbatică și cel mai mare complex subteran de tuburi vulcanice.

Insula este cunoscută pentru bucătăria sa unică, în special pentru fructele de mare locale capturate de pescarii de adâncime din Jeju (haenyeo), toți având vârsta de 60 de ani și peste. Plajele din Jeju sunt perfect potrivite pentru relaxarea pe coastă, apele sale idilice care ascund peisaje maritime pline de corali. Mai în interior, veți găsi alei înguste mărginite de căsuțe tradiționale realizate din rocă vulcanică nativă, în timp ce solurile vulcanice fertile susțin palmieri, plantații de ananas și exoticele fructe ale dragonului.

După ce ați ajuns în principalul centru urban al insulei, orașul Jeju, partea sudică a orașului este cea mai dezvoltată pentru turism. Dar dacă închiriați o mașină pentru a vă aventura în zonele mai îndepărtate din Jeju, veți găsi un pământ care pare neatins de zeci de ani. Priviți răsăritul soarelui din craterele vulcanice, explorați cascade falnice și relaxați-vă într-un paradis natural.

Vom fi cazati la Hotelul Ocean Suites Jeju 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Plecăm în turul insulei Jeju. Vom vizita urmele lavei vulcanice, care prin contact direct cu împrejurimile a luat forma unui cap de dragon.

Pe coasta de nord a insulei se află cea mai pitorească plajă din Jeju, Hyupdae, unde insula prinde un aer tropical și liniștitor.

Grotele din Jeju sunt impresionante prin mărimea și frumusețea autentică.

Pădurea Bijarim ne va primi cu frumusețea și atmosfera ei misterioasă.

Vom vizita cea mai renumită plantație de ceai din aceasta zona, O’Sulloc Tea Garden.

Muzeul de Artă Modernă Jeju este situat în centrul Satului de Artă Jeju și a fost înființat cu scopul de a revitaliza cultura și arta din Jeju. Proiectele artistice care incorporează jocurile de lumini ne vor introduce virtual diferite teme artistice: grădini, flori, valuri, plaje, stele, arta europeană și multe altele.

Ciudatul coexistă cu sublimul pe insula Jeju din Coreea de Sud. O insulă vulcanică situată în vasta întindere a Oceanului Pacific, Insula Jeju promite o aventură complet coreeană. Aproape toată lumea din Coreea de Sud va vizita insula Jeju cel puțin o dată în viață.
Cel mai înalt punct din toată Coreea, Hallasan-ul este un vulcan adormit care a modelat fundamental insula. Vulcanul se află în mijlocul Parcului Național Mt. Halla, sculptat cu sute de km de trasee de drumeții naturale. Având un ecosistem divers, parcul național vulcanic este un motiv suficient pentru a vizita insula Jeju.
Există cinci trasee de drumeții oficiale distincte în Parcul Național, care se intersectează cu Muntele Halla în mijloc. Fiecare traseu are aproximativ 8 km, așa că nu se poate face totul într-o zi.

Vom vizita Muzeul Satului, care ne va introduce în istoria culturală a acestei insule. Vom vizita apoi coasta de est impresionantă, natura autentică și peisajul de neuitat. Vom fi fascinați de Muzeul Folcloric, de tradițiile din Jeju și arhitectura tradițională din secolul 14.

La cascada Cheonjeyeon (cheon = cer, je = pamant) vom admira cadrul natural și încantator ce adapostește o multime de specii de plante si animale rare.

Dupa micul dejun ne vom îndrepta spre aeroportul din Jeju pentru zborul spre Busan.

Vom face un tur al orașului, pe faimoasele plaje și poduri care sunt printre cele mai lungi din Coreea. Vom vizita satul cultural Gamcheon, plin de atracții și peisaje artistice concepute și create de artiștii locali.

Satul cultural Huinnyeoul are o amplasare geografica foarte interesantă, într-un adevarat stil Santorin coreean. Localnicii, mare parte foști refugiați nord-coreeni, încurajează artiștii locali și naționali să se instaleze și să creeze aici.

Vom vizita și Oryukdo Skywalk, un mic peisaj insular natural. Ne vom urca până în vârf cu telecabina, Songdo Marine Cable Car, și vom avea o imagine panoramica a orașului.

Cazare la Hotelul Asti Busan 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Astăzi vom vizita Templul Haedong Yonggungsa, situat pe o stâncă de pe malul mării, înconjurat de un cadru natural idilic. Mulți adepți budiști vin să viziteze statuia vindecătoare a Yacksayeorae Buddha,unde se roagă pentru o sănătate bună sau un leac pentru boli.

Templul așa cum există astăzi a fost restaurat în 1970, respectând culorile și detaliile utilizate în structura originală. În inima sa se află o pagodă cu trei niveluri, cu patru statui de leu, care simbolizează bucuria, tristețea, fericirea și furia. O peșteră din dreapta templului principal a servit drept sanctuar, iar cele 108 trepte de piatră care duc spre templu reprezintă un număr sfânt în budism.

Ne vom plimba apoi prin partea veche a orașului și vom vizita piața tradițională renumită pentru mâncarea stradală și articolele de îmbrăcăminte. Mai departe vom merge la piața de pește, cea mai mare din Coreea. Vom străbate și străzile principale ale orașului Busan, care este principalul centru cultural al țării.

Dupa micul dejun ne îndreptăm spre Gyeongju. În acest oraș se află cele mai importante monumente și vestigii ale budismului coreean, iar mai târziu vom vedea pădurea de bambus Gijang, un important cadru în filmele istorice coreene.

Grota Seokguram și Templul Bulguksa sunt monumente religioase și capodopere ale artei budiste din Orientul Îndepărtat.

Templul Bulguksa din apropiere este cel mai faimos templu budist din Coreea și găzduiește o serie de relicve importante din perioada Silla, printre care cele mai evidente sunt cele două pagode de piatră Tabot’ap și Sokkat’ap. De asemenea, templul principal datează din secolul al VIII-lea, dar a fost reconstruit de mai multe ori. O adevărată capodoperă arhitecturală a construcțiilor din lemn, frumos terasat, acesta simbolizează Nirvana, starea spirituală la care tind toți budiștii, este încetarea dorinței și pasiunii și, prin urmare, sfârșitul suferinței.

Grota Seokguram este un sit care face parte din complexul templului Bulguksa. Grota are vedere la Marea Japoniei (Marea de Est) și se află la 750 de metri deasupra nivelului mării. Deține unele dintre cele mai bune sculpturi budiste din lume, inclusiv principala sculptură a lui Buddha. Construcția a durat între 742 și 774.

Vom vizita apoi Muzeul Național, cel mai important din Coreea, care ne va introduce in istoria acestei civilizatii.

Vom vizita si ne vom plimba de-alungul străzii tradiționale Hwanglidan-gil.

Cazarea la Hotelul Commore Gyeongju 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Astăzi vom vizita complexul de morminte antice Daereungwon.

Acesta este un sit UNESCO. Puteți vedea mormintele (tumulii) numeroșilor regi și regine ai dinastiei Silla. Locul este înconjurat de un zid, iar grădinile și mormintele sunt foarte bine întreținute. Mormintele sunt unice, mari, înalte și sunt acoperite de iarbă verde. Unele dintre comorile descoperite în morminte sunt dispuse în Muzeul Național Gyeongju și în Muzeul Național Seul.

Există mai multe căi pe care le puteți urma pentru a vizita situl în ritmul dvs. Căile se leagă și sunt foarte ușor de urmat. În incinta parcului se poate auzi muzică tradițională coreeană, iar copacii care mărginesc aleile sunt plini de flori. Situl este pașnic, sublim și relaxant. Puteți petrece timpul relaxându-vă, admirând culorile din împrejurimi și istoria culturii Silla

Continuăm după aceea spre observatorul Cheomseondae, construit din 362 blocuri de granit reprezentand zilele anului. Constructia dateaza din secolul VII si este cel mai vechi observator astronomic din Asia.

Vom continua cu vizita Academiei Confucianiste din epoca Joseon, Byeongsan Seowon, creată de nobilimea epocii pentru a comemora reușita academică a tinerilor din acea perioadă. Vom merge mai departe spre satul traditional Andong Hahoe, unde este expusă cea mai renumită colecție de măsti tradiționale coreene, în Muzeul de Măști Hahoe.

Acest încântător sat tradițional de pe malul râului – un sit al Patrimoniului Mondial Unesco – este un loc pentru a te familiariza cu țesătura tradițională a coreenilor, un meșteșug care a fost păstrat de la generațiile trecute ale poporului.

Plecăm în turul capitalei țării, Seoul.

Primul punct va fi Palatul Gyeongbokgung. Hoardele de turiști din incintă au înlocuit miile de oficiali guvernamentali, savanți, eunuci, concubine, soldați și servitori care au locuit acum sute de ani aici. Urmăriți ceremoniile de schimbare a gărzii de la intrarea principală Gwanghwamun, apoi rezervați cel puțin jumătate de zi pentru a vizita întreg complexul, care include câteva muzee, grădini ornamentale și unele dintre cele mai grozave atracții arhitecturale din Seul.

Construit inițial de regele Taejo, fondatorul dinastiei Joseon, Gyeongbokgung a servit ca palat principal până în 1592, când a fost incendiat în timpul invaziilor japoneze. A rămas în ruine timp de aproape 300 de ani până când Heungseon Daewongun, regent și tatăl regelui Gojong, a început să-l reconstruiască în 1865. Regele Gojong si-a mutat locuința în incinta palatului în anul 1868, dar proiectul scump de reconstrucție a falimentat practic guvernul.

În total, palatul era format din 330 de clădiri și avea până la 3000 de angajați, inclusiv 140 de eunuci, toți slujind familia regală. În timpul dominației coloniale japoneze, cea mai mare parte a palatului a fost din nou distrusă – mare parte din ceea ce vedeți astăzi sunt reconstrucții recente.

Odată dincolo de reperul Gwanghwamun, flancat de o pereche de statui haetae uriașe protectoare, creaturi mitice asemănătoare leului, îndreptați-vă direct spre curtea din piatră din fața Geunjeongjeon, ornată cu două etaje, clădirea principală a palatului. Această clădire extrem de impresionantă, cu platforma sa de piatră cu două niveluri și coridoarele înconjurătoare cu laturi deschise, este locul unde regii erau încoronați, se întâlneau cu diplomați străini și conduceau afacerile de stat.

Dupa aceea, vom vizita Templul Jogyesa, un reper important pentru budismul coreean, iar in limita timpului vom vizita și Palatul Deoksugung, după care vom merge la Muzeul Ginseng și ne vom plimba de-a lungul străzii comerciale Insadong.

Cazare la Hotelul Four Points by Sheraton Seoul Myeongdong 4* sau similar, cu micul dejun inclus.

Pentru azi avem zona demilitarizată care separă cele doua Coree (DMZ). După încheierea războiului, a fost reglementată această zonă neutră. De la observator ne vom uita spre aceasta zonă și spre Coreea de Nord. Vom vedea și tunelul de infiltrare secret, construit de cei din nord în scopul invadării sudului. Ghidul turistic local ne va informa apoi de toate detaliile conflictului din peninsula coreeană.

Vom face după aceea câțiva pași pe cel mai lung pod suspendat din Coreea, Majang Reservoir Suspension Bridge.

Astazi vom vizita faimosul bulevard Sinsa-dong, mărginit de foarte multi pomi ginkgo, o locație faimoasă pentru filmele coreene. Vom merge mai departe la cel mai mare complex subteran din oraș, locaș al modei vestimentare, al culturii, centru alimentar și loc de distracții. Vom continua cu cea mai înaltă cladire din Seul, Lotte World Trade Center, cu o vedere magnifică a orașului. Ne vom relaxa apoi într-o plimbare pe malul lacului Seokchon.

Opțional – vom putea intra în observatorul din ultimul etaj al turnului Lotte World Tower, de unde poți vedea de la o înalțime de 555m întregul oraș Seoul.

Vom face ultimele cumpărături în Seoul, după care ne vom îndrepta spre aeroport.

Transfer la aeroport, pentru zborul către Otopeni de la ora 00:25, cu o escală în Doha.

Vom ajunge în Otopeni la ora 13, unde ne vom lua rămas bun 🙂

Informații Preț:

PRET PACHET: 3490 EURO – Full 
 • Supliment camera single – 590 Euro
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid.
 • Optional – Pachet 9 pranzuri – 190 Euro/ pers.

Conditii de plata: Avans 1000 Euro/pers. la inscriere, 1000 euro/pers. pana in data de 10 August 2023, diferenta pana la 15 Septembrie 2023.

PREȚUL INCLUDE:

 • Zbor international
 • Zbor intern, doua rute (Gimpo -> Jeju, Jeju-> Busan)
 • Taxe de aeroport si bagaj de cala 20kg
 • KTX Train (Singyeognju -> Seoul)
 • Cazare la hoteluri de 4* (9 nopti) cu mic dejun inclus
 • Transport local cu autocar (45 seat)
 • Toate intrarile pentru obiectivele din itinerar
 • Ghid local Corean si insotitor de grup translator din coreeana in romana
 • Insotitor din partea agentiei Holiday Tour

PREȚUL NU INCLUDE:

 • Bauturile alcoolice si racoritoare.
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxa de Viza si formalitati de obtinere a vizei
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) UNDE SE CERE
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

TERMENE ȘI CONDIȚII DE PLATĂ:
Conditii de plata: Avans 1000 Euro/pers. la inscriere, 1000 euro/pers. pana in data de 10 August 2023, diferenta pana la 15 Septembrie 2023.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

GRUP MINIM:  20 persoane.

 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

ORAR ZBOR (curse internationale, se afiseaza orele locale):
30OCT Otopeni-Doha ora 16:50 – 22:30 QR 222
31OCT Doha-Incheon ora 02:15 – 16:55 QR 858
10NOV Incheon-Doha ora 00:25 – 05:15 QR 859
10NOV Doha-Otopeni ora 08:50 – 13:00 QR 221

Alte circuite marca Holiday Tour Mureș:

Circuit Africa de sud

Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024

3490 3190 EURO

Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024

3390 3190 EURO
brazilia argentina

Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024

SOLD OUT
phuket safari

Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024

2290 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Ianuarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2023; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Condiții privind obtinerea vizei la sosire
 • Valabilitatea pașaportului min 6 luni după data intrării în Coreea.
 • Bilet de avion dus-intors
Vizitatorii străini trebuie să respecte cu strictețe protocolul de sănătate.
 • purtați mască oriunde în Public, în mașini, practic peste tot, cu excepția cazului în care stați la un restaurant, cafenea în timpul meselor, băuturilor și în camera dvs.- spălați-vă frecvent pe mâini, folosiți dezinfectant pentru mâini
 • pastreaza distanta acolo unde este posibil
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.