Follow Me
TOP
Image Alt

Circuit Columbia: 12-25 Martie 2024 (14 zile/12 nopti)

Circuit Columbia: 12-25 Martie 2024 (14 zile/12 nopti)

3390 2990 EURO
(0 Reviews)
Tara cafelei, istorie coloniala, cultura pre-columbiana, plaje cu nisip alb...

Columbia este una dintre cele mai interesante și mai diverse țări din lume. Cu o gamă largă de peisaje și culturi, este destinația perfectă pentru a explora și a experimenta cele mai bune parti ale Americii de Sud.

Cu trecutul său colonial, Columbia oferă atat istorie și cultură,  monumentele  antice și de asemenea frumusețea naturală incredibilă, iar aici puteți găsi una dintre cele mai bune cafele din lume.

Descopera COLUMBIA : Circuit de grup Holiday Tour

Bogotá este capitala și cel mai mare oraș din Columbia. Este un loc de convergență pentru oameni din toată țara și, prin urmare, este divers și multicultural. În acest oraș, trecutul și prezentul se unesc. Orașul este, de asemenea, foarte verde datorită parcurilor sale și a dealurilor care se întind de-a lungul graniței sale de est, depășite de cele mai înalte puncte ale lor, Monserrate și Guadalupe. Peisajul de care se bucură zilnic oamenii din Bogota – marea de verde care alcătuiește lanțul muntos al Anzilor, care se ridică la est – ar fi aproape imposibil de găsit în orice alt oraș mare.

Culorile clădirilor moderne combinate cu țiglele coloniale autentice, o adevărată comoară istorică din epoca colonială. Datorită acestei fuziuni a trecutului și prezentului, Bogotá este o locație ideală cu istorie, divertisment, bucătărie delicioasă, cultură, afaceri și multe altele.

Cartagena de Indias reunește farmecul arhitecturii coloniale, entuziasmul unei vieți de noapte pline de viață, festivaluri culturale fascinante și peisaje luxuriante, pentru a vă oferi experiența perfectă de vacanță. Plajele orașului vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de briza răcoritoare și de apele calde ale mării.

Fie că explorezi orașul pe jos, cu bicicleta, Segway-ul sau cu trăsura trasă de cai, ești obligat să te minunezi de balcoanele pline de flori ale Cartagenei, ale cărei apusuri de soare luminează siluetele turnurilor de veghe.

Încadrat de golful său uimitor, Cartagena de Indias este unul dintre cele mai frumoase și bine conservate orașe din America; o comoară care este în prezent una dintre cele mai frecventate destinații turistice din Columbia.

Itinerar: Bogotá – Zipaquira – Pereira – Solento – Valle de cocora – Medellín – Guatape – Santa Elena – Cartagena – Rosario Islands

Perioada: 12-25 Martie 2024 ( 14 zile , 12 nopti)

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale si repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO, incursiuni in viata localnicilor.

 

GRAD DE DIFICULTATE: USOR – MODERAT

 • Include trasee de 4-6 ore de drumetii, pe poteci bine amenajate; drumuri mai lungi cu autocarul; tururi de oras de jumatate de zi sau o zi intreaga

Itinerar pe zile:

În data de 12 Martie, ne întâlnim pe aeroportul Otopeni pentru zborul spre Bogota de la ora 6 dimineața, cu o escală în Amsterdam.

Vom ajunge în Columbia în jurul orei 14:30, unde ne vom întâlni cu ghidul nostru local și vom fi transferați la cazarea noastră, Hotelul Best Western 93 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Descopera COLUMBIA : Circuit de grup Holiday Tour

Astăzi vom explora capitala columbiană Bogotá, în timpul unui tur de mers pe jos!
Zona Bogota modernă a fost pentru prima dată populată de grupuri indigene care au migrat din Mezoamerica. Printre aceste grupuri se numărau muiscași, care s-au stabilit în ceea ce sunt acum cartierele Cundinamarca și Boyacá. Odată cu sosirea spaniolilor, zona a devenit o așezare majoră, fondată de Gonzalo Jiménez de Quesada. Orașul a devenit mai târziu capitala provinciilor spaniole și sediul Viceregatului Noii Granada. Când a devenit independentă, Bogotá a devenit capitala Marii Columbia și mai târziu capitala Republicii Columbia.

Bogota are două sectoare turistice diferite. Orașul vechi, numit La Candelaria, cu biserici, case coloniale tradiționale și străzi cu pietre cubice, iar sectoarele nordice cu clădiri si infrastructură modernă. Aici putem găsi o mulțime de magazine, restaurante sau clădiri guvernamentale. În centrul istoric vom vizita cu ghidul local Palatul Regal, „Plaza Bolivar” si faimosul muzeu al aurului, „Museo del Oro”, Muzeul Smarald si muzeul celebrului artist columbian, Botero. Bogotá este un ora palpitant care oferă ceva nou în fiecare zi. Putem descoperi un oraș care oferă o gamă largă de oportunități în domeniile artei, culturii, recreerii, sportului și științei.

 

Cerro de Monserrate
Muntele Cerro de Monserrate se înalță deasupra centrului orașului Bogotá, dominând orizontul capitalei Columbiei. O biserică aflată pe munte este una dintre cele mai populare atracții turistice ale orașului, în timp ce admirarea priveliștii de pe vârf este o activitate obligatorie. Mulți oameni din Bogotá se bucură de drumeția de două ore de la oraș până în vârful muntelui.

 

Muzeul Botero
Muzeul Botero este situat în centrul istoric al orașului Bogotá în La Candelaria și găzduiește 208 exemplare donate de artistul columbian Fernando Botero. 123 dintre aceste piese sunt de creație proprie, iar restul de 85 de artiști internaționali din întreaga lume. Ne vom putea bucura de turul prin această colecție unică de artă.

 

Muzeul Aurului
Muzeul aurului din Bogotá are o expoziție de bijuterii și ceramică din culturile indigene din perioada precolumbiană până în Columbia actuală. Are peste 34.000 de piese și lucrări de aur, 20.000 de obiecte din piatră, ceramică, pietre prețioase și textile care au aparținut culturilor Quimbaya, Calima, Tayrona, Zenú, Muisca, Tolima, Tumaco și Magdalena.

 

 • Cazare: Hotelul Best Western 93 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea la dispozitie timp liber in care sa descoperi viata locala si gastronomia din Bogota, cel mai frumos oras din Columbia.

 

OPTIONAL – poti participa la o excursie de o zi, in care vom descoperi Catedrala de sare Zipaquirá si imprejurimile, piete de fructe si de suveniruri, cat si gastronomia locala
Zipaquirá este un sat istoric din Savana Bogotá, faimos pentru a afla prima minune a Columbiei: Catedrala de sare Zipaquirá.

Acest loc are un fundal geologic care datează de milioane de ani. Comunitățile indigene precolumbiene au locuit în această regiune înainte de colonizarea spaniolă și au folosit resursele minelor de sare pentru a face comerț cu alte comunități de nativi americani. Odată cu venirea Imperiului Spaniol, producția de sare a fost industrializată până la înființarea Republicii. Religia catolică a avut o influență foarte importantă asupra istoriei țării, așa că în timpul turului vom afla de ce o mină de sare a ajuns să fie o catedrală subterană contemporană impresionantă. Totul a început cu adorarea Fecioarei din Guasá, ocrotitoarea minerilor, căreia i s-a construit un mic altar care a devenit ulterior un proiect religios de mare amploare. Vom trece prin diferite posturi religioase până vom ajunge în secția principală, la 180 de metri sub pământ, cea mai mare constructie religioasa din țară!

 

Ne vom întoarce apoi la cazarea noastră din Bogota.

Plaza-bolivar pereira columbia

Dis-de-dimineață, după micul dejun și check-out, vom lua zborul spre Pereira de la ora 09:30. Ajunși în oraș vom avea parte de un tur a celor mai importante repere.

 

Plaza de Bolivar
Plaza de Bolívar din Pereira este o referință culturală, datorită prezenței operei de artă în bronz a Bolívarului Gol, simbol reprezentativ al orașului, situat în Plaza de Bolívar în anul 1963 al sculptorului antioqueño Rodrigo Arenas. În jurul lui vom putea găsi pomi de mango și palmieri care înfrumusețează peisajul pieței, oameni din toate clasele sociale și personaje tipice ale orașului precum mimii, culebreros și multe altele.

 

Catedral de Nuestra Senora de la Pobreza
Aceasta este biserica catedrală de devoțiune catolică situată în orașul Pereira. Este situat pe partea de vest a Plazei de Bolívar.
Conține 13 mii de bucăți de lemn care susțin cupola, care pot fi aproximate cu stilul romanic medieval. La exterior sunt două mici turnuri laterale și un ceas care completează fațada. Pereții din interiorul bisericii au o cărămidă vizibilă, decorată cu mozaicuri, reflectând un stil bizantin, asemănător bisericilor timpurii creștine și ortodoxe.

 

Viaductul Cesar Gaviria Trujillo
Viaductul César Gaviria Trujillo, un pod de 704 m lungime și 55 m înălțime, este o lucrare de inginerie cu care cetățenii din Pereira se mândresc. Structura, care trece peste râul Otún, unește municipalitatea Dosquebradas cu Pereira. Viaductul a fost botezat în memoria politicianului născut în acest oraș care a fost președinte al Republicii între 1990 și 1994.

 

Carrera 13
Această zonă este situată pe unul dintre principalele bulevarde ale orașului; Bulevardul Circunvalar, este o arteră care traversează paralel dealurile estice.
În sector se pot găsi tot felul de locuri pentru rumba, întâlniri de afaceri, mese, servicii financiare, hoteluri, centre comerciale și multe altele. Este un loc de întâlnire foarte popular, datorită numărului de baruri și restaurante. Se pot obține tot felul de alimente, atât internaționale, cât și naționale, de asemenea o mare varietate de băuturi.

 

OPȚIONAL – Vizita la Grădina Botanică si de Fluturi
Nu părăsiți Pereira fără a explora populara Grădină Botanică Quindío! Situat în Calarca, acest parc tematic oferă o spectaculoasă colecție de fluturi, precum și o frumoasă pădure naturală de 13 hectare cu o foarte mare biodiversitate: mai mult de 600 specii de plante, peste 70 de specii de păsări și peste 2.000 de specii de fluturi.

Seara vom merge mai departe spre Salento, unde ne vom caza la Hotelul Salento Real Eje Cafetero 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

De dimineață, prornim spre Valea Cocora.

Odată ajunsi in Vale, vom face o scurtă plimbare de aprox. 1h de mers pe jos prin pădurea de palmieri de ceară (the Wax Palm Tree Forest), unde vom admira biodiversitatea faunei și florei.

Vom fi întâmpinați cu o băutură de bun venit numită „Canelazo” (băutură cu scorțișoară și puțin alcool local).

Un reprezentant care sprijină conservarea palmierilor de ceara ne va explica importanța acestui copac pentru poporul columbian și vom avea privilegiul de a planta unul pentru a contribui la conservarea acestuia.

Dupamiaza ne întoarcem în Salento.

Vom porni într-un tur în faimosul oraș Salento, unde vom vizita „Plaza de Bolivar” pentru a vedea arhitectura balcoanele tipice și colorate, ateliere de artizanat și punctul de observare din Cocora. Vom avea după aceea timp liber pentru cumpărături, după care ne vom reîntoarce în Pereira, unde ne vom caza la Hotelul Movich Pereira 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

După micul dejun vom avea timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orașului.

La amiază, vom fi transferați la aeroport pentru a lua zborul spre Medellín de la ora 11:25.

În Medellín, vom fi întâmpinați de către ghidul local, care ne va însoți la cazarea noastră, Hotelul Poblado Plaza 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Medellín are un climat plăcut (aprox. 24 °C). Situat într-o vale înconjurată de munți, acest oraș este întotdeauna prietenos și primitor.

Seara vom lua cina la un restaurant local.

Descopera COLUMBIA : Circuit de grup Holiday Tour

Dimineața dupa micul dejun, vom porni într-un tur al zonei Guatape, în orășelul Penol, unde vom admira diversitatea stilurilor arhitecturale, cât si o mică replică a vechiului oraș colonial, scufundat sub ape.

Mai târziu vom merge la maiestuoasa Piedra del Peñol, un monolit de 220 de metri înălțime.

Optional se poate urca pe Piedra Peñol, cat si o excursie cu barca pe lacul de acumulare Peñol-Guatapé.

Vizita va continua in Guatapé, un orasel cu străzi înguste, cu o arhitectură colonială, renumit pentru detaliile soclurilor, desenele  și picturi în relief cu care sunt împodobite casele orașului (acest tur se face cu mototaxi)

Iar la final, vom vizita rezervoarele Peñol și Guatapé unde ne putem bucura de o plimbare printre munții verzi și oglinzile de apă.

După masa de prânz ne întoarcem la Medellín, unde vom avea timp liber pentru restul zilei.

Durata tur aprox. 8 ore, si include ghid turistic profesionist în limba engleză, transport, tur cu motocicleta-taxi, prânz tipic la un restaurant local.

Seara, masa de cină se va putea lua la unul dintre multele restaurante din apropiere pentru a degusta gastronomia locală.

 

Zi libera pentru explorat imprejurimile minunatului oraș Medellin.

OPȚIONAL – Vizita orașului Santa Elena
Așezată în vârful Văii Aburrá, Santa Elena este una dintre cele mai accesibile puebloe din Medellín, la aproximativ 10 mile de centrul orașului. Mulți vizitatori din Medellín profită de proximitatea orașului și vizitează natura abundentă, priveliștile uimitoare, localnicii prietenoși și tradițiile bogate. Datorită altitudinii mai mari a orasului Santa Elena, vremea este de asemenea, mai rece, făcându-l un favorit ocol pentru drumeții și pentru a scăpa de aglomerația orașului.
Cea mai populară atracție din Santa Elena este Parcul Arví – o rezervație naturală de 16.000 hectare, cu pădure, plante, trasee de mers pe jos, locuri de picnic și pâraie Parcul are o mulțime de activități și obiective turistice de văzut. Există o serie de trasee de drumeții care se pot explora pe cont propriu pentru a ne bucura de floră și faună.

Seara ne vom întoarce la cazarea noastră din Medellin.

Dis-de-dimineață, după un mic dejun ușor și check-out, ne vom îndrepta spre aeroport pentru zborul spre Cartagena de la ora 6.

Vom ajunge în Cartagena în jurul orei 7, unde ne vom caza la Hotelul Capilla del Mar 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Cartagena de Indias a fost fondată în 1533 de cuceritorul spaniol Pedro de Heredia. Acest fermecător oraș din Caraibe a fost unul dintre cele mai importante porturi ale Imperiului Spaniol din America în perioada colonială. În prezent, este una dintre cele mai importante și îndrăgite destinații pentru călători în timpul șederii lor în Columbia. Orașul a fost declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 1984 datorită centrului său istoric, istoriei sale și ansamblului de fortărețe, ziduri și infrastructură militară construite de spanioli pentru a apăra orașul de pirații englezi în timpul secolelor al XVII-lea și al XVIII-lea. În diversitatea și bogăția culturală a orașului, amestecul dintre culturile indigene și africane, precum și influența spaniolă este clar evidentă.
În perioada colonială, Cartagena a fost asediată de pirații englezi care au încercat să fure aurul care a fost trimis în portul orașului pentru a fi transportat înapoi în Spania. Datorită acestui fapt, a fost construit Castelul San Felipe și zidurile care înconjoară orașul vechi. Castelul San Felipe este, de fapt, una dintre cele mai mari fortărețe militare construite de spanioli în America de Sud. În timpul războaielor de independență, acest oraș a fost seminificativ ]n victoria ]mpotriva armatei spaniole și de aceea Cartagena este numită „Orașul Eroic”.

Cartagena și-a păstrat astfel arhitectura, zidurile și istoriile și a devenit cea mai importantă destinație turistică din țară. În oraș putem să ne plimbăm printre străzile vechi, pe vârful zidurilor, să încercăm bucătăria tradițională și să ascultăm ritmurile muzicale cunoscute sub numele de Caraibe columbiene. De asemenea, se pot vizita zona modernă Bocagrande și El Laguito.

Pentru cei pasionați de soare, nisip și plajă, Insulele Rosario sunt o destinație ideală. Sunt un arhipelag de insule care aparțin orașului, si unde ne putem scălda în apele calde și cristaline ale Caraibelor și ne putem bucura de plajele frumoase cu nisip alb.

Astăzi, vom vizita unele dintre cele mai faimoase puncte turistice din acest oraș îndrăgit.

Cerro de la Popa,  este una dintre principalele atracții din Cartagena și mănăstirea care îi poartă numele. Este cel mai înalt punct din oraș, iar din vârful lui este o vedere panoramică perfectă a întregului oraș, a Mării Caraibelor și a insulei Tierrabomba.

Mănăstirea La Popa este una dintre cele mai populare vizite turistice din Cartagena de Indias. Mănăstirea are câteva statuete ale Fecioarei și alte lucruri interesante. Cu toate acestea, adevărata sa atracție sunt priveliștile sale spectaculoase.

Din vârful dealului, la aproape 150 de metri înălțime, te poți bucura de vederi panoramice cu adevărat spectaculoase. Se pot vedea zidurile Orașului, Castelul San Felipe, zgârie-norii din Bocagrande, cartierele vechi și golfurile care alcătuiesc coasta Cartagenei.

Vom continua spre Castelul San Felipe de Barajas, cea mai importantă lucrare de inginerie militară a Spaniei în America în vremea coloniei și care a protejat orașul de atacurile piraților.

În timpul plimbării, vom putea observa multe influențe asupra orașului – romanice, maure, coloniale, militare, arabe, spaniole și nord-americane care au dat formă Cartagenei.

La intoarcere vom traversa Bulevardul Santander unde vom admira bastioanele și zidurile centrului istoric.

Urmatoarea oprire o vom face la centrul meșteșugăresc Las Bóvedas.

Spre dupamiaza ne intoarcem la hotel.

Astăzi vom avea toată ziua liberă pentru explorarea pe cont propriu a orașului.

Descopera COLUMBIA : Circuit de grup Holiday Tour

OPTIONAL – Insulele Rosario.

Insulele Rosario sunt situate la 45 de kilometri sud-vest de Golful Cartagena. Este un arhipelag de formațiuni de corali cu apă cristalină. Este un paradis situat la mai puțin de o oră distanță de orașul Cartagena, unde vom găsi plaje de nisip alb fin alături de apele turcoaz care adăpostesc o fauna tropicală bogată și o multime de specii de pești. Arhipelagul deține 27 de insule; ele fac parte din Parcul Natural Național care protejează cea mai mare formațiune de corali din Caraibele columbiene.

Această zi este dedicată relaxării în frumosul arhipelag al Islas del Rosario.

Vom lua masa de prînz la restaurantul Isla del Encanto, unde vom putea degusta gastronomia locală diversă.

Seara ne vom întoarce la cazarea noastră din Cartagena.

Vom avea toată ziua liberă pentru explorarea pe cont propriu a orașului.

 

OPȚIONAL – Tur de canoe a mangrovelor „La Boquilla”
Îndepărtați-vă de mulțime și haideți să explorăm o zonă bogată în faună sălbatică și tradiție în acest tur la pădurea de mangrove Cienaga de la Virgen. Vom vâsli prin canalele de mangrove întortocheate pe o canoe, ne vom opri pentru a admira peisajul și a afla despre fauna sălbatică de-a lungul drumului. Pe măsură ce mergem, vom învăța și despre satele tradiționale de pescari din La Boquilla. Vom pătrunde adânc în inima acestui ecosistem, făcând opriri în mici ascunzători unde biodiversitatea dezvăluie comorile care înconjoară acest loc magnific.

După micul dejun facem check-out, si vom mai avea putin timp la dispozitie pentru ultimele cumpărături și vizite ale orașului

Spre dupamiaza ne vom îndrepta spre aeroport pentru zborul spre București de la ora 18:45, cu o escală în Amsterdam.

Vom ajunge pe aeroportul Otopeni la miezul nopții, de unde ne vom lua rămas bun.

Sperăm că ați avut o vacanță de neuitat alături de echipa noastră!

Informatii Pret:

Pret pachet: 3390  2990 Euro/pers /loc in camera dubla in limita locurilor disponibile
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid local vorbitor de limba engleza.
 • Supliment de camera single: 950 Euro

Conditii de plata: Avans 1000 Euro/pers. la inscriere, 1000 euro/pers. pana in data de 10 Decembrie 2023, diferenta pana la data de 29 Ianuarie 2024.

PREȚUL INCLUDE:

 • Zbor Bucuresti-Bogota / Cartagena-Bucuresti
 • Zborurile interne  Bogota – Pereira, Pereira – Medelin, Medelin – Cartagena
 • Bagaj de mana si de cala; taxele de aeroport;
 • transferuri aeroport si transport privat cu autocar cu aer conditionat pentru obiectivele din program;
 • 12 nopti cazare cu mic dejun, in camere duble, conform itinerar;
 • Ghid local licentiat, vorbitor de limba Engleza.
 • Insotitor de grup din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures
 • Intrarile de la obiectivele mentionate in program, inafara de cele mentionate ca optionale.

PREȚUL NU INCLUDE:

 • Bauturile alcoolice si racoritoare.
 • Excursiile optionale;
 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxa de Viza si formalitati de obtinere a vizei
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului), unde se vor cere;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)
 • Excursie la Catedrala de Sare Zipaquira
 • Vizita la Gradina Botanica Quindio
 • Tur de oras in Santa Elena
 • Excursie pe Insulele Rosario
 • Tur de canoe a mangrovelor „La Boquilla”

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:

Conditii de plata: Avans 1000 Euro/pers. la inscriere, 1000 euro/pers. pana in data de 10 Decembrie 2023, diferenta pana la data de 29 Ianuarie 2024.

Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

GRUP MINIM:  20 persoane.

Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

ORAR INFORMATIV DE ZBOR:

KL1372 12MAR Otopeni-Amsterdam 06:00-08:00
KL 749 12MAR Amsterdam-Bogota 09:35-14:30
KL 751 24MAR Cartagena-Amsterdam 18:45-10:30 (+1)
KL1379 25MAR Amsterdam-Otopeni 20:45-00:30 (+1)
(se afiseaza in orele locale)

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Aprilie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Aprilie 2023; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.