Follow Me
TOP
Image Alt

Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024

Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024

3490 3190 EURO
(0 Reviews)
Descopera Africa de sud si uimitoarea Cascada Victoria

Valoarea măreției unui întreg continent concentrată într-un singur pachet superb, Africa de Sud practic impresionează vizitatorii cu abundența sa de splendori naturale, fauna sălbatica exotica, fler cosmopolit și chipuri prietenoase.

Există sute de motive pentru a veni în Africa de Sud – safari parcul National Kruger, podgoriile din Stellenbosch, orbitorul Cape Town și uimitoarea Panorama Route, pentru a numi doar câteva – și odată ce ajungi aici, vei descoperi alte milioane. .
Fără îndoială, Africa de Sud este binecuvântată cu o frumusețe naturală spectaculoasă, o climă fantastică și regiuni interesante, cu culturi diverse.

Din punct de vedere geografic, țara constă dintr-o coastă nealterată care se întinde pe 2800km, munți și escarpe dramatice, păduri subtropicale și zone umede remarcabile.

Africa de Sud se învecinează cu Namibia, Botswana, Zimbabwe și Mozambic și înconjoară două țări independente, Swaziland și Lesotho. Linia de coastă face parte atât din Oceanul Atlantic, cât și din Oceanul Indian.

Interesant este că Africa de Sud are 3 capitale. Cape Town este capitala legislativă, Pretoria, este cea administrativă, iar Bloemfontein este judiciară. Țara este împărțită în 9 provincii și are 11 limbi oficiale.

Itinerar: Johannesburg – Ukutula – Pretoria – Safari in Rezervatia Naturala Kruger – Eswatini/Swaziland – St. Lucia – Durban – Cape Town – Table Mountain – Cape Point – Capmans Peak – Plaja Boulders – Hermanus – Drumul Vinului: Paarl – Stellenbosch – Franschhoek – Cascada Victoria (pe partea din Zimbabwe) – Gradinile Botanice Kirstenbosch

Perioada: 13-27 Februarie 2024 (15 zile/13 nopti)

CIRCUIT DE GRUP CU INSOTITOR DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES.

Circuitul cuprinde atat explorare culturala, monumente, safari in rezervatii naturale, drumetii in zone montane, atractii turistice, cat si zile de relaxare totala cu program liber pentru cumparaturi si explorari ale orasului pe cont propriu.

 

GRAD DE DIFICULTATE: MODERAT

 • poate include trasee cu durate mai lungi (3-4 ore), iar unele excursii care sunt optionale pot include activitati care necesita o anumita conditie fizica (ex: drumetii de durata mai indelungata, tururi de o zi intreaga, scufundari)

Care sunt cele mai bune lucruri de văzut și de făcut în Africa de Sud?

Deși principala atracție este, fără îndoială, frumusețea naturală, în Africa de Sud ne putem bucura de activități în aer liber, situri istorice, degustare de vinuri, arte și meșteșuguri locale, galerii de artă și muzee, si multe altele.

Cateva aspecte interesante despre Africa de Sud: are cea mai adâncă mină din lume, cel mai înalt bungee jump comercial, 2000 de epave de-a lungul coastei sale, unele vechi de peste 500 de ani și unele dintre cele mai vechi fosile din lume. Table Mountain are peste 1500 de specii diferite de plante, iar Parcul Kruger are cea mai mare varietate de animale sălbatice de pe continentul african.

Principalele repere:

– Tur de oras Johannesburg

– Tur de oras Pretoria

– Rezervatia Naturala Ukutula: „Turul Pradatorilor” + cina in incinta rezervatiei

– Ruta Panoramica din Mpumalanga

– Safari in Rezervatia Naturala Kruger: observarea celor „Mari 5” (elefanti, rinoceri, bivoli, lei, leoparzi)

– Noaptea petrecuta in Eswatini/Swaziland

– Croaziera-safari in St. Luciala bordul vasului Advantage Cruiser

– Noapte in Umhlanga

– Tur de oras in Cape Town

– Table Mountain: Unul dintre Cele 7 Minuni ale Lumii

– Tur complet in Cape Point

– Capmans Peak: cel mai frumos traseu de-a lungul coastei dintre Oceanul Atlantic si Indian

– Plaja Boulders: faimoasa pentru coloniile de pinguini

– Tur de oras in Hermanus: cea mai faimoasa locatie pentru observarea balenelor in timpul migratiei lor

– Drumul Vinului: Paarl – Stellenbosch – Franschhoek

– Cascada Victoria (pe partea din Zimbabwe): tur de 2 nopti cu o multime de activitati optionale

– Gradinile Botanice Kirstenbosch: aflate langa fascinantul Table Mountain, o locatie naturala impresionanta

Itinerar pe zile:

Ne intalnim in data de 12 Feb. pe aeroportul Otopeni pentru zborul spre Johannesburg cu o escala in Dubai, de la ora 01:35 dimineata din ziua urmatoare.

Ajungem pe aeroportul din Africa de Sud in jurul orei 16:35, unde ne vom intalni cu ghidul nostru local (vorbitor de limba romana) si vom fi transferati la cazarea noastra, Hotelul Sky Sandton 4* sau similar, cu mic dejun inclus.

Restul serii o vom avea libera pentru explorarea pe cont propriu a orasului, dupa care vom putea lua cina la un restaurant local pentru a degusta gastronomia locala, sau in incinta hotelului nostru.

 • Cazare: Hotelul Sky Sandton 4* sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Mic dejun la hotel dupa care vom porni intr-o excursie de o zi.
Vom face un scurt tur de orientare in Johannesburg in drumul spre Pretoria. Vom afla mai multe despre istoria politică a orașului Johannesburg cu un tur a Dealului Constitutional, după care vom urca în „Vârful Africii”, clădirea Carlton Centre de 50 de etaje, unde vom experimenta cultura vibrantă și diversă a poporului Jozi. După aceea pornim mai departe spre Pretoria.

In Pretoria vom face un scurt tur al  acestui oraș unde istoria sa bogată generează o energie multiculturală, un amestec armonios de tradiții, cultură și arhitectură. Vom face o oprire la Pretoria Union Buildings, sediul oficial al guvernului national. Un important sit de patrimoniu sud-african, clădirea impresionantă este înconjurată de grădini frumoase cu terase care oferă vederi panoramice asupra orașului. Din păcate, nu putem intra chiar în interiorul clădirilor, dar vom avea putin timp sa exploram grădinile terasate, sa admiram cladirile cu un design neoclasic semicirculare care reflectă gusturile imperiale britanice ale vremii , sa facem cateva poze cu diverse monumente ale unor figuri istorice importante din Africa de Sud, inclusiv un monument al generalului Louis Botha călare pe cal și o statuie impunătoare de bronz de 9 m a lui Nelson Mandela.
Punctul ulminant al acestei zile va fi o experienta inedita in rezervația Ukutula.
Cunoscuta si ca „locul de liniște”,  cabana aflata in padurile cu vegetație luxuriantă unde ragetul leilor se aude de la kilometrii departare, Ukutula, la aprox. o oră de mers cu mașina din Pretoria,  cuprinde 260 de hectare de vegetatie virgina, cu o varietate de specii de animale sălbatice, inclusiv specii de prădători, antilope, girafe, zebre și multe altele. Experiența in Ukutula va include un circuit – Turul prădătorilor – un tur ghidat la gheparzi, tigri, caracali și hiene. Programul este de aproximativ 2 ore si include: ceai, cafea și băuturi răcoritoare.
Vom lua cina la un restaurant din incinta rezervației Ukutula, după care ne vom reîntoarce la cazarea noastră din Johannesburg.

 • Cazare: Hotel Sky Sandton 4* sau similar
 • Mese: mic dejun și cina (în incinta rezervației)
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

După mic dejun și check-out pornim spre Rezervația Naturală Kruger, luând ruta panoramică.

Ruta Panoramică din Africa de Sud este un drum ce se lungește la 160km, aflat în provincia Mpumalanga, și este înconjurat de Munții Drakenberg.

Este una dintre cele mai pitorești trasee din lume, cu puncte de interest incredibile aflate de-a lungul său. Sincer, aceste locuri vă vor uimi prin frumusețea lor.

Vom vizita Canionul Râului Blyde​, unul dintre cele mai mari canioane din lume,  Bourkes Luck Pot holes (Puţurile Norocoase ale lui Burke), cavităţi cilindrice adânci, săpate de râurile Blyde şi Treur, TheThree Rondavels (Cele Trei Surori) și Cascada Berlin.

Continuăm spre cazarea noastră, Nkambeni Lodge Camp.

Aflată în inima Africii de Sud, la granița de vest a Parcului Național Kruger, aproape de Poarta Numbi, este Tabăra de Safari Nkambeni. Lodge-ul este la 4h de drum distanță de Johannesburg și a fost construită de comunitatea Nkambeni într-un efort de a crea oportunități economice pentru localnici. Nkambeni are 150 de unități comfortabile pentru turiști, cu băi și balcoane private. Designul acestor cabane a fost proiectat de comunitate pentru a garanta un impact minim asupra naturii locale, oferind în același timp o locație de vis pentru turiști în timpul safari-ului în Rezervația Naturală Kruger.

 • Cazare: Nkambeni Lodge sau similar
 • Mese: mic dejun

După micul dejun, dimineața devreme pornim într-un safari de o zi în Parcul Natural Kruger. Renumit mondial, Rezervația Naturală este cea mai mare din Africa de Sud, întinzându-se pe aproximativ 350km, oferind o diversitate excepțională de specii de animale sălbatice, mai mult decât orice alt sanctuar natural din Africa. Vom putea vedea antilope, zebre, girafe, cât și cei “big five”: elefanţi, rinoceri, bivoli, lei şi leoparzi.

 

OPTIONAL – Tur de umblat cu leii
Pentru cei doritori, vom avea o ocazie de neuitat! Impreuna cu un ghid a rezervatiei, vom putea sa ne plimbam de-alungul unui traseu special alaturi de lei crescuti in parc.

 

Masa de prânz se va putea lua în incinta rezervației.

 • Cazare: Nkambeni Lodge sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

După mic dejun și check-out pornim spre Regatul Eswatini sau Swaziland –  fiind una dintre puținele monarhii rămase în Africa. Cultura și obiceiurile sunt adânc înrădăcinate în toate aspectele vieții swazi, o experiență de neuitat pentru toți cei care vizitează aceasta regiune. Vizităm piața locală Swazi din Mbabane, capitala Swaziland, o atracție obligatorie pentru cei dornici de suveniruri. Aceasta se află la capătul sudic al Allister Miller Street, principala stradă comercială a orașului, unde poti gasi produse proaspete, ceramică, coșuri făcute manual, măști, țesături tradiționale, sculpturi din săpun și bijuterii din perle. Deosebit de interesant este si centrul de medicină tradițională, cu o gamă impresionantă de loțiuni și poțiuni vindecătoare. Vom continua itinerarul cu o vizita în frumoasa vale Ezulwini (Valea paradisului).

Lobamba este inima spirituală și culturală a Swaziland. Orașul este casa monarhiei Swaziland, precum și locul cu cele mai importante cladiri, cum ar fi : satul regal Lobamba, clădirea Parlamentului, Muzeul Național și alte clădiri guvernamentale. Vom face o scurta vizită la fabrica de lumânări și la fabrica de sticlă locală, după care vizităm satul vecin pentru o experiență tradițională informativă și autentică​. Ghidul nostru local ne va întâlni la Poarta Sangweni și ne va conduce într-o plimbare scurtă până la o fermă locală. Alături de un Șef energetic, vom putea învăța puțină siSwati, și ne vom putea încerca mâna la împletitul ierburilor „Lutindzi”. Aceasta este o activitate de grup găzduită de Șeful local, dând turiștilor o privire în stilul de viață a Swaziland-ului rural.​

 • Cazare: Happy Valley Hotel and Casino sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Dupa micul dejun si check-out, pornim mai departe spre St. Lucia, unde vă invităm la o croaziera-safari de aprox. 2 ore la bordul vasului Advantage Cruiser, bijuteria estuarului St. Lucia, pentru a observa hipopotamii si crocodilii prezenti. Ghidul local ne va oferi mai multe informatii despre viata salbatica si multitudinea de specii de pasari si animale din aceasta regiune. Hipopotami, crocodilii de Nil leneși și vulturii maiestuoși sunt câteva dintre cele mai importante momente ale aventurii. Traversand cca. La 7 kilometri de cale navigabilă a estuarului, Advantage Cruiser vă va aduce mai aproape de fauna sălbatică pentru oportunități fotografice supreme.

Mergem mai departe spre Durban, un oras cu influente africane indiene si coloniale de pe coasta de est a Africii de Sud si ne vom caza peste noapte in Umhlanga. Situat pe coasta de est a Africii de Sud, la nord de orasul-port Durban, este una dintre cele mai vibrante si frumoase coaste din lume, Rocile Umhlanga. Oameni din intreaga lume se aduna la satul de vacanta Umhlanga pentru relaxare si distractie.

 • Cazare: Premier Splendid Inn Umhlanga sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Dupa micul dejun, dis-de-dimineata, vom lua zborul intern spre Cape Town de pe aeroportul din Durban.

După sosirea în Cape Town, vom face un tur de oras, cu opriri la cele mai importante obiective turistice din Cape Town, precum clădirea Parlamentului, Castle of Good Hope, Bo Kaap , Cartierul Six și Company Gardens. Vom vizita piața locala Green Market Square. Daca starea vremii permite, vom putea admira orasul si imprejurimile de pe Table Mountain (1086 m), unul dintre cele 7 Minuni Naturale ale Lumii, unde se ajunge cu telecabina panoramică.

Table Mountain este cel mai emblematic reper al Africii de Sud. Este, de asemenea, cea mai fotografiată atracție a țării, iar faimoasa sa telecabină a dus milioane de oameni în vârf. Dar acest munte ascunde multe surprize care asteaptă sa fie descoperite.

Este mult mai mult decât o fotografie de fundal pitorească sau un loc de unde puteți face o fotografie uluitoare a orașului Cape Town. Există aproximativ 2.200 de specii de plante găsite pe Table Mountain și 1470 de specii florale. Multe dintre aceste plante și flori sunt endemice pentru acest munte. Nu este de mirare că muntele a fost ales ca una dintre cele șapte minuni ale lumii.

Magnifica grădină botanică Kirstenbosch se găsește la poalele estice ale muntelui. Fondată în 1913, grădina care se întinde pe o suprafață de 1300 hectare și include o seră unică cu plante din diferite părți ale lumii.

Seara ne vom bucura de o cină la faimosul Restaurant Gold, unde vom putea avea parte de o lecție de inițiere la tobe. Restaurantul Gold din Cape Town oferă o experiență unică africană. Acesta este mult mai mult decât un restaurant african; o seară la Gold este o experiență experiență captivantă care ne va duce intr-o calatorie prin Africa. Vom fi captivați de ritmurile tobei djembe și fascinați de următoarele 14 feluri de mâncare, un safari al gusturilor, cu inspirație africană a mâncărurilor de la Cape Town la Timbuktu. Ne vom bucura de gratioasele Mali Puppets, care dansează în jurul mesei însoțite de toboșari, dansatori și cântăreți. Distracțiile live sunt unice la Gold, iar spectacolele ne vor transporta în inima culturii africane.

 • Cazare: Hotel Sky Cape Town sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Itinerarul de astazi ne va duce de-a lungul coastei Peninsulei Cape Point. Ruta ne va duce prin golfurile pitorești Camps Bay și Hout Bay, de unde ne vom porni intr-o croaziera catre Seal Island pentru a vedea focile in mediul lor natural si alte numeroase pasari de mare (daca vremea permite).
Vom continua drumul pe cel mai impresionant traseu din Cape Point – Chapmans Peak, un traseu fenomenal de-a lungul coastei dintre Oceanul Atlantic și Indian, care ne va oferi privelisti spectaculoase, cu maluri stâncoase, golfuri uluitoare, plaje și dealuri verzi, până la Cape Point, cel mai sudic punct al traseului de astazi. Ajungem pe plaja Boulders, unde coloniile de pinguini este una dintre cele mai atractiva atractie turistica a turistilor din intreaga lume!
Prânzul se va putea servi pe cont propriu la un restaurant local, unde vom putea savura preparate pe baza de peste si fructe de mare.

Seara, ne vom intoarce inapoi in Cape Town.

 • Cazare: Hotel Sky Cape Town sau similar
 • Mese: mic dejun

Drumul Vinului este una dintre cele mai faimoase atracții turistice din Africa de Sud! Un traseu prin care oameni din toată lumea pot veni pentru a degusta vinuri de înaltă calitate la crame cu renume mondial! Este o excursie perfectă pentru toți iubitorii de vin și brânzeturi delicioase, un alt produs de către localnicii din această zonă.

Vom porni într-o excursie de o zi pe Drumul Vinului, în magnificele zone viticole din Paarl, Franschhoek și Stellenbosch.
Stellenbosch, al doilea oras ca si vechime din Africa de sud, unul dintre cele mai pitoresti orase care le poate oferi Africa de Sud, cu drumurile umbrite de stejari, cladirile sale multicolore, arhitectura originala olandeza cu influente locale, cat si pentru vinul sau, despre care se spune ca este cel mai bun din toata Africa de Sud.
Vom vizita vinăriile și pivnițele Backsberg (sau similare) unde vom putea degusta de vinul și brânzeturile produse de localnici.
La podgoria Boschandel vom avea parte un gustos pranz-picnic cu specific local, dupa care ne vom relaxa la umbra stejarilor, cu o vedere magnifică a podgoriilor.
Urmeaza orașul Franschhoek, capitala culinara a Africii de Sud, unde acum 300 de ani se stabileau imigrantii francezi ce au adus cu ei pasiunea pentru cultivarea vinului si prepararea mancarurilor speciale pentru a pune in valoare buchetul fiecarui sortiment de vin.
Vom avea o noua degustare de vinuri la crama La Motte (sau similar), dupa care seara ne vom intoarce la cazarea noastra.

 • Cazare: Hotelul Lord Charles sau similar
 • Mese: mic dejun, pranz (picnic)
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

OPTIONAL –  Scufundări cu rechinii (dis-de-dimineață)
Scufundarea cu rechini este una dintre cele mai bune modalități de a experimenta de aproape unul dintre cei mai măreți prădători ai oceanului. Este una dintre cele mai populare activități din rândul vizitatorilor din Cape Town. Există puține lucruri mai emoționante decât să privești în ochi un mare rechin alb, apreciind în același timp frumusețea absolută a acestor creaturi magnifice.

După micul dejun, vom porni spre Hermanus pentru un tur de oraș de o zi. Vom conduce pe ruta scenică de-a lungul Golfului Gordon și Betty.

Hermanus, cea mai faimoasă destinație pentru observarea balenelor, este o atracție înfloritoare de vacanță, oferind turiștilor facilități moderne, reținând în același timp farmecul rustic al unui oraș de pescari. Situat între mare și munți, a câștigat o reputație mondială ca fiind cea mai bună locație pentru a observa balene în timpul migrației lor anuale, de pe mal. De-alungul anului, se găzduiesc o mulțime de festivale pe tema migrației balenelor, sărbătorind sezonul lor de împerechere și nașterea puilor de balene.

Hermanus este cunoscut nu numai pentru migratia balenelor, dar și pentru cramele locale, care găzduiesc tururi pentru mii de turiști pe tot parcursul anului. Vom avea ocazia de a degusta vinul local la una dintre aceste crame și vom putea afla mai multe despre producția de vin din Hermanus.

Cina se va putea lua la unul dintre numeroasele restaurante locale.

 • Cazare: Hotelul Lord Charles sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Dupa micul dejun si check-out, ne vom intoarce inapoi in Cape Town. Vom avea toata ziua la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu, sau va putem recomanda o excursie de 2 nopti la Cascada Victoria.

 

OPTIONAL – Excursie de 2 nopti la Cascada Victoria
Vom lua zborul intern de la Cape Town spre Cascada Victoria prin Johannesburg. Ajungem in jurul orei 13 in Zimbabwe, unde ne vom caza la Hotelul Cresta Sprayview sau similar, cu micul dejun inclus. Se vor putea explora imprejurimile pe cont propriu sau, optional, ne vom putea bucura de o croaziera la apus de soare pe Raul Zambezi, un mod fantastic de a ne relaxa la sfârșitul unei zile, cu gustări și băuturi incluse.

 

 • Cazare Cape Town: Hotelul Sky Cape Town sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

In Cape Town, vom vea toata ziua libera pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

 

OPTIONAL – Excursie de 2 nopti la Cascada Victoria
Pentru cei care au ales excursia la Cascada Victoria, astazi vom avea o zi plina de aventura!
Victoria Falls, una dintre cele șapte minuni naturale ale lumii, este, de asemenea, un sit oficial al Patrimoniului Mondial. Definită ca fiind cea mai mare cascadă din lume masurand volumul mare de apă care cade, Mosi-oa-Tunya a incantat oamenii timp de secole.
Se vor putea face o multime de activitati optionale la Cascada Victoria:

 • Zbor cu elicopterul – Zborul Îngerilor – zbor pitoresc peste cascade , aprox. 15min
 • Dacă vrei să flirtezi cu partea sălbatica din tine, înotul într-una dintre cele mai fascinante piscine naturale din lume, Devil’s Pool, poate fi o experienta în timpul turului pe insula Livingstone, o baie îndrăzneață pe marginea Cascadei Victoria. Înotătorii curajoși vor ajunge să experimenteze fiorul suprem de a privi peste marginea celei mai mari perdele de apă.

Seara ne intoarcem la cazarea noastra din Zimbabwe, Hotelul Cresta Sprayview sau similar, cu mic dejun inclus.

 

 • Cazare Cape Town: Hotelul Sky Cape Town sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Pentru cei care au ales excursia la Cascada Victoria, vom lua zborul inapoi spre Cape Town si ne vom caza la Hotelul Sky Cape Town alaturi de restul grupului.

Vom avea restul zilei pentru relaxare sau explorarea orasului pe cont propriu.

 

OPTIONAL – Zbor cu elicopterul pe coasta orasului Cape Town, la inaltime, un mod perfect pentru a admira privelistea

 

 • Cazare Cape Town: Hotelul Sky Cape Town sau similar
 • Mese: mic dejun
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

După micul dejun și check-out, vom începe turul faimoaselor Grădini Botanice Kirstenbosch!

Grădina Botanică Națională Kirstenbosch este apreciată ca una dintre marile grădini botanice ale lumii. Puține grădini pot egala măreția absolută a decorului Kirstenbosch, răzâmată de versanții estici ai Muntelui Table din Cape Town.
Grădinile Kirstenbosch se întind pe 528 de hectare, dintre care 36 ha sunt cultivați, iar restul sunt o zonă protejată care susține pădurea naturală, precum și o mare varietate de păsări indigene, animale, reptile, broaște și nevertebrate. Zona naturală poate fi explorată printr-o serie de plimbări și trasee.

Kirstenbosch este adiacentă Parcului Național Table Mountain și ambele fac parte din Zona Protejată Cape Floristic Region, care a fost proclamată Patrimoniu Mondial UNESCO în 2004. Kirstenbosch administrează, de asemenea, două rezervații mai mici: Edith Stevens Wetland Park din Cape Flats și Rezervația de flori sălbatice Tinie Versfeld, situată lângă Darling.

După terminarea turului, vom face ultimele cumpărături și vizite în Cape Town, după care ne vom îndrepta spre aeroport pentru zborul înapoi spre casă de la ora 18:25.

Ajungem pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13, unde ne vom lua ramas bun.

Speram ca ati avut o vacanta de neuitat alaturi de echipa noastra!

Informatii pret:

Pret: 3490  3190 EURO/pers., loc in camera dubla – pana la epuizarea locurilor PROMO

 • Supliment camera single: 510 Euro
 • Oras de plecare: Bucuresti
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid vorbitor de limba Romana!

Conditii de plata: Avans la inscriere 1000 Euro/persoana, 1000 Euro/persoana pana la data de 1 Decembrie 2023, iar restul de plata pana la data de 1 Ianuarie 2024.

PRETUL INCLUDE:

 • Bilet de avion: Otopeni –Johanesburg, Cape Town – Otopeni (cu 1 escala)
 • Zbor intern Druban-Cape Town
 • Bagaj de mana si de cala, taxele de aeroport.
 • Cazare la hotelurile mentionate in program (sau similar)
 • Mese conform program
 • Ghid local vorbitor de limba Romana
 • Insotitor de grup din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures
 • Intrarile de la obiectivele mentionate in program

PRETUL NU INCLUDE:

 • Activitati optionale
 • Bauturile alcoolice si racoritoare.
 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxa de Viza si formalitati de obtinere a vizei;
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi si ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Excursie la Cascada Victoria, servicii la sol, 480  euro/pers./loc în cameră dubla (supliment cameră single 50 euro/pers.)

 • Transfer hotel – aeroport – hotel,
 • 2 nopti cazare la Hotelul Cresta Sprayview Victoria Falls sau similar, cu mic dejun inclus
 • Croaziera de seara pe Raul Zambezi – cu bauturi si gustari incluse.
 • vizita Cascadei Victoria

Bilet avion: Cape Town-Victoria-Cape Town. aprox. 450 euro la data publicarii ofertei. Pretul va fi actualizat la momentul rezervarii ferme.

 

Tur pe Insula Livingstone/Aventura la Devil’s Pool (Cascada Victoria)

Zborul cu elicopterul deasupra Cascadei Victoria „Flight of Angels” (pentru cei care au optat pentru Cascada Victoria)

Tur de umblat cu leii in Rezervatia Ukutula

Scufundari in cu rechinii in Hermanus.

ORAR DE ZBOR (se afseaza in ore locale):
EK 2160 13FEB Otopeni-Dubai 01:35-08:30
EK 763 13FEB Duba-Johannesburg 10:10-16:35
EK 771 26FEB Cape Town-Dubai 18:25-05:55
EK 2244 27FEB Dubai-Otopeni 10:00-13:35

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:

Conditii de plata: Avans la inscriere 1000 Euro/persoana, 1000 Euro/persoana pana la data de 1 Decembrie 2023, iar restul de plata pana la data de 1 Ianuarie 2024.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI

 • 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

In cazul neobţinerii vizei, se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei.

GRUP MINIM:

 • 20 persoane.
 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Aprilie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa
 • Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional;
 • daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Aprilie 2022; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Viza si conditii de intrare si de sedere:
 • Valoarea taxei de viza este 60 EURO
 • Cetatenii romani pot calatori in Republica Africa de Sud in baza unei vize de intrare obligatorii,
 • Viza se obţine în format electronic, accesând https://ehome.dha.gov.za/ePermit/home unde, după creearea unui cont de utilizator, cetăţenii români pot transmite aplicaţia pentru viză on-line.
 • Cetatenii cu pasaport Unguresc nu au nevoie de viza.
 • Pentru mai multe informatii despre calatoriile in Africa de Sud in contextul COVID-19 accesati website-ul MAE aici.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.